Obsah fóra morčatá.sk

morčatá.sk
fórum a fotoalbum venované chovateľom a milovníkom morčiatok
Odpovedať na tému

Mate morča zo zverimexu?
áno
85%
 85%  [ 57 ]
nie
14%
 14%  [ 10 ]
Celkom hlasov : 67

Every
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.11.2009
Obrázky: 0
Odpovedať s citátom
nj,ale studna sa nepytala kde VO ZVERAKU maju cistokrvne morci...takze mne hned napadol ten chovatel.. šťastný

Nováčik

Založený: 31.01.2010
Obrázky: 3
Personálna galéria: 1
Odpovedať s citátom
Ok Ok smiech
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - DomchaOdoslať súkromnú správuICQ
psychofemale
Stálica
Stálica

Založený: 31.10.2008
Obrázky: 15
Personálna galéria: 7
Odpovedať s citátom
°°Studňa°° Napísal:
aha tak potom nevadi ja len tak lebo nemam morca zo zverimexu. AA neviete kde sa nahodou da yohnat cisto krvnemorca?? hmm

cistokrvne morca ti moze predat len chovatel a sucastne aj majitel chovatelskej stanice... nazyvanie cistokrvnym morcatom po PP rodicoch bez PP je len marketingova reklama na lepsi predaj ale cistokrvne nie je (v pravej podstate).. pisem to preto, ze vela ludi predava zvierata bez PP a nazyva ich cistokrvne...
HiddenZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - psychofemaleOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránkyICQ
martusqa
Nováčik
Nováčik

Založený: 23.02.2010
Obrázky: 0
Odpovedať s citátom
ja som mala morca zo zverincu a dozilo sa nejake 2 roky a a par mesiacov malo nejaku chorobu uz ani nwm bolo toho viac viem ze to boli nejake plesne a.... a medzi tim som mala este jedno a to tiez malo tu istu a zomrelo po roku takze teraz planujem ist na vystavu a od tial si kupit jedno (jedno mozete vidiet na fotke to co sa dozilo 2roky aj par mesiacov)
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - martusqaOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
JulO408
Začiatočník
Začiatočník

Založený: 12.08.2010
Odpovedať s citátom
Ja mám tiež zo zverimexu všetky 3 .. inak chcel by som sa opytať ked mám rozetu a spoji sa to s hladkosrstim tak čo s toho znikne ?? prosim Happy)
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - JulO408Odoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
Lina
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Založený: 24.10.2006
Obrázky: 24
Personálna galéria: 22
Odpovedať s citátom
Ono čo vznikne z takéhoto spojenia- ťažko povedať. Môžu sa ti narodiť 3 mladé a každé bude iné. Ty o rodičoch tvojich morčiat nevieš nič (predpokladám) a aké budú mladé záleží aj na "babke a dedkovi". Tu povedať, že budú vyzerať presne takto, je nemožné. S najväčšou pravdepodobnosťou budú buď hladké alebo budú mať po tele roztrúsených niekoľko vírikov.

OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - LinaOdoslať súkromnú správu
JulO408
Začiatočník
Začiatočník

Odpovedať s citátom
Oukej dakujem tešim sa maličke už ... Happy inak ked ma samec 2 mesiace a samica 4 pripusti ho k sebe alebo až ked vyrastie viacej ten samec..??? hmm
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - JulO408Odoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
Lucik 24
Stálica
Stálica

Založený: 28.06.2009
Obrázky: 2
Odpovedať s citátom
INac ja byt tebou napripustam taku mladucku samicku neutral

www.morciatko.estranky.sk - Moja stránka
www.morcata.slovakforum.net - Moje Forum
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - Lucik 24Odoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránkyICQ
JulO408
Začiatočník
Začiatočník

Odpovedať s citátom
Ale ja som čital že sa može pripušťať od 4. mesiaca samica a samec od 2. mesiaca ... tak ja neviem ale mám ich spolu takže pravdepodobnisť že neni tehotna... ?
psychofemale
Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
samcom sa odporuca kryt od 4-5 mesiacov a to z toho dovodu, ze za prve mladsi samec nemusi nakryt samicu a za druhe, ak sa bude od mladi nahanat za samicami zameska svoj vlastny vyvoj a ostane prtavy...
HiddenZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - psychofemaleOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránkyICQ
JulO408
Začiatočník
Začiatočník

Odpovedať s citátom
To váážne ked už bude takito mlady nahanať samice tak sa hento može stať ?? ou to som nevedel ... tak asi ho necham oddeleneho dlhšie Happy
psychofemale
Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
ano, ak nou bude zaujaty az tak moc, tak sa stava, ze nestiha rast ako by mal... preto zvacsa v chs pouzivaju samcov okolo polroka na krytie (nadmerne vyvinuty jedinci aj skor tj. v 2 mesiacoch 500-600g, co tvoj nie je)
JulO408
Začiatočník
Začiatočník

Odpovedať s citátom
Oukej dakujem moc Happy
JulO408
Začiatočník
Začiatočník

Odpovedať s citátom
Hcel by som sa spytať ake su približne ceny morčatok u chovatelov určite drahšie že ?? kedže su čistokrvne a pod. ... Happy
psychofemale
Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
JulO408 Napísal:
Hcel by som sa spytať ake su približne ceny morčatok u chovatelov určite drahšie že ?? kedže su čistokrvne a pod. ... Happy

0€ - 100€

Odpovedať na tému    Obsah fóra morčatá.sk -> Plemená Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
Strana 4 z 5