![]() |
|
||||||||||||||||||||||||
|
Domcha
Nováčik
![]()
|
Ok Ok
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
psychofemale
Stálica
![]()
|
cistokrvne morca ti moze predat len chovatel a sucastne aj majitel chovatelskej stanice... nazyvanie cistokrvnym morcatom po PP rodicoch bez PP je len marketingova reklama na lepsi predaj ale cistokrvne nie je (v pravej podstate).. pisem to preto, ze vela ludi predava zvierata bez PP a nazyva ich cistokrvne... |
||||||||||||||
|
_________________ www.coronet.sk Kvíkame na... |
|||||||||||||||
|
martusqa
Nováčik
![]()
|
ja som mala morca zo zverincu a dozilo sa nejake 2 roky a a par mesiacov malo nejaku chorobu uz ani nwm bolo toho viac viem ze to boli nejake plesne a.... a medzi tim som mala este jedno a to tiez malo tu istu a zomrelo po roku takze teraz planujem ist na vystavu a od tial si kupit jedno (jedno mozete vidiet na fotke to co sa dozilo 2roky aj par mesiacov)
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
JulO408
Začiatočník
![]()
|
Ja mám tiež zo zverimexu všetky 3 .. inak chcel by som sa opytať ked mám rozetu a spoji sa to s hladkosrstim tak čo s toho znikne ?? prosim
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Lina
Pravidelný užívateľ
![]()
|
Ono čo vznikne z takéhoto spojenia- ťažko povedať. Môžu sa ti narodiť 3 mladé a každé bude iné. Ty o rodičoch tvojich morčiat nevieš nič (predpokladám) a aké budú mladé záleží aj na "babke a dedkovi". Tu povedať, že budú vyzerať presne takto, je nemožné. S najväčšou pravdepodobnosťou budú buď hladké alebo budú mať po tele roztrúsených niekoľko vírikov.
|
||||||||||||
|
_________________ "...krásu bez akejkoľvek márnivosti, smelosť bez krutosti a všetky cnosti ľudské bez nerestí." Byron o svojom psovi- platné aj pre morčíky klik pls |
|||||||||||||
|
JulO408
Začiatočník
![]()
|
Oukej dakujem tešim sa maličke už ...
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Lucik 24
Stálica
![]()
|
INac ja byt tebou napripustam taku mladucku samicku
|
||||||||||||
|
_________________ Krátkosrstá samička Nikky.
www.morciatko.estranky.sk - Moja stránka www.morcata.slovakforum.net - Moje Forum |
|||||||||||||
|
JulO408
Začiatočník
![]()
|
Ale ja som čital že sa može pripušťať od 4. mesiaca samica a samec od 2. mesiaca ... tak ja neviem ale mám ich spolu takže pravdepodobnisť že neni tehotna... ?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
psychofemale
Stálica
![]()
|
samcom sa odporuca kryt od 4-5 mesiacov a to z toho dovodu, ze za prve mladsi samec nemusi nakryt samicu a za druhe, ak sa bude od mladi nahanat za samicami zameska svoj vlastny vyvoj a ostane prtavy...
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
JulO408
Začiatočník
![]()
|
To váážne ked už bude takito mlady nahanať samice tak sa hento može stať ?? ou to som nevedel ... tak asi ho necham oddeleneho dlhšie
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
psychofemale
Stálica
![]()
|
ano, ak nou bude zaujaty az tak moc, tak sa stava, ze nestiha rast ako by mal... preto zvacsa v chs pouzivaju samcov okolo polroka na krytie (nadmerne vyvinuty jedinci aj skor tj. v 2 mesiacoch 500-600g, co tvoj nie je)
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
JulO408
Začiatočník
![]()
|
Oukej dakujem moc
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
JulO408
Začiatočník
![]()
|
Hcel by som sa spytať ake su približne ceny morčatok u chovatelov určite drahšie že ?? kedže su čistokrvne a pod. ...
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
psychofemale
Stálica
![]()
|
0€ - 100€ |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
| Časy uvádzané v GMT + 1 hodina |
||
| Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre |