Obsah fóra morčatá.sk

morčatá.sk
fórum a fotoalbum venované chovateľom a milovníkom morčiatok
Odpovedať na tému
I. Košická výstava ušľachtilých morčiat (17.04.2010)
psychofemale
Stálica
Stálica

Založený: 31.10.2008
Obrázky: 15
Personálna galéria: 7
Odpovedať s citátom
Predbehnem usporiadatelky;

Dna 17.4. sa uskutocni v Kosiciach prva vystava na vychode. Vystavenych by malo byt 90 morciatok (ak pojde vsetko podla planu). Budu aj morciatka na predaj.

Viac info, prihlasky, podmienky atd: http://zochm.sk/vystavy.htm
HiddenZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - psychofemaleOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránkyICQ
KE
Lilienblum
Začiatočník
Začiatočník

Založený: 12.12.2009
Obrázky: 4
Odpovedať s citátom
len nerozumiem v standarde ako ma byt brusko.ked mam napr cedrika galathilion a on ma brucho tak ze zvislo dole predelene dve farby..to moze byt??
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - LilienblumOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
psychofemale
Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
oficialne na cr schodzi bolo povedane, ze u bi a tri coloroch musia byt zastupene vsetky farby aj na lavej aj na pravej a to vratene hlavy a brucha.. viac povedane nebolo, farby maju byt symetricky ulozene na celom morcati.. viac po 1.2. kedy sa oficialne zacne predavat standard
HiddenZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - psychofemaleOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránkyICQ
hm
Lilienblum
Začiatočník
Začiatočník

Odpovedať s citátom
ale tomu brusku velmi nerozumiem.a ked ma hocijako farby na bruchu?tak nemoze byt A?
pozrela si si fotky malych?co povies na tu ciernobielu coronetku?
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - LilienblumOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
psychofemale
Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
pfuu fotky mi neprisli, skus rozdelit mail na mensie casti (mam obmedzeny do 5MB)

a co sa taky brucha..
priklad nesymetrickeho
biela-cierna
cierna-biela
(tj sachovnica je nesymetricke)

symetricky:
biela-biela
cierna-cierna

proste ked si morca rozrezes pomyselne v strede brucha az po bradu a kozu si akoby rozpresties, tak musi vyzerat symetricky a mal by byt rovnaky pomer farieb vlavo aj vpravo...

s tou symetriou by som to tak vazne nebrala i ked sa bude vyzadovat ale zastupenie a pomer farieb by tam mal byt...
.
Lilienblum
Začiatočník
Začiatočník

Odpovedať s citátom
prave som poslala fotky..dala som to do 5mb..
tak koment..§ja som uplne unesena z tej ciernobielej..
Mirra
Stálica
Stálica

Založený: 20.05.2008
Obrázky: 26
Personálna galéria: 24
Odpovedať s citátom
Iba dodám k téme, že na túto 1. košickú výstavu príde posudzovať česká posudzovateľka Ing. Eva Dýnková.

I am in love with animals and I feel fine.
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - MirraOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Elba
Stálica
Stálica

Založený: 23.11.2007
Obrázky: 57
Personálna galéria: 53
Odpovedať s citátom
Mirka, ty prezradzac smiech este to nie je oficialne smiech

CHS Fortis: sheltia Molly, hladka Dolly, rozeta Lolly, sheltia Natalis Lambada, sheltia Isabell Ratcatcher, coronetka Inka Ratcatcher , sheltiak Nickola Cavia Psi Mysteria, peruanci Fam, Quake, Question, Poly a Viona z Úholiček
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - ElbaOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Petruska
Nováčik
Nováčik

Založený: 31.05.2008
Obrázky: 0
Odpovedať s citátom
Ja sa už neviem dočkať šťastný šťastný šťastný šťastný a na p. Dýnkovu sa moc moc teším šťastný
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - PetruskaOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Mirra
Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
Elba Napísal:

Ja som myslela, že už áno, tak to sa ospravedlňujem za únik informácií zahanbený .

smiech

OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - MirraOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Elba
Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
Mirra Napísal:
Elba Napísal:

Ja som myslela, že už áno, tak to sa ospravedlňujem za únik informácií zahanbený .

smiech
sak nic, zverejnilo sa to asi hodku po tebe smiech

CHS Fortis: sheltia Molly, hladka Dolly, rozeta Lolly, sheltia Natalis Lambada, sheltia Isabell Ratcatcher, coronetka Inka Ratcatcher , sheltiak Nickola Cavia Psi Mysteria, peruanci Fam, Quake, Question, Poly a Viona z Úholiček
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - ElbaOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Mirra
Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
No, tak som bola iba telepatická smiech .

šťastný

martusqa
Nováčik
Nováčik

Založený: 23.02.2010
Odpovedať s citátom
Asi sa pitam trochu priskoro ale neviete nahodou ci sa na vystave Bošáci budu predavat morcatka?
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - martusqaOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
Elba
Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
na vacsine vystav su k dispozicii aj predajne morcata...

martusqa
Nováčik
Nováčik

Založený: 23.02.2010
Odpovedať s citátom
no este mam dve otazky za prva to sa tam predavaju obycajne morcata ako z chovproduktu? a aka cena byva priblizne?
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - martusqaOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ

Odpovedať na tému    Obsah fóra morčatá.sk -> Výstavy morčiatok Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší
Strana 1 z 4