![]() |
| I. Košická výstava ušľachtilých morčiat (17.04.2010) |
|
psychofemale
Stálica
![]()
|
Predbehnem usporiadatelky;
Dna 17.4. sa uskutocni v Kosiciach prva vystava na vychode. Vystavenych by malo byt 90 morciatok (ak pojde vsetko podla planu). Budu aj morciatka na predaj. Viac info, prihlasky, podmienky atd: http://zochm.sk/vystavy.htm |
||||||||||||
|
_________________ www.coronet.sk Kvíkame na... |
|||||||||||||
| KE |
|
psychofemale
Stálica
![]()
|
oficialne na cr schodzi bolo povedane, ze u bi a tri coloroch musia byt zastupene vsetky farby aj na lavej aj na pravej a to vratene hlavy a brucha.. viac povedane nebolo, farby maju byt symetricky ulozene na celom morcati.. viac po 1.2. kedy sa oficialne zacne predavat standard
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
| hm |
|
Lilienblum
Začiatočník
![]()
|
ale tomu brusku velmi nerozumiem.a ked ma hocijako farby na bruchu?tak nemoze byt A?
pozrela si si fotky malych?co povies na tu ciernobielu coronetku? |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
psychofemale
Stálica
![]()
|
pfuu fotky mi neprisli, skus rozdelit mail na mensie casti (mam obmedzeny do 5MB)
a co sa taky brucha.. priklad nesymetrickeho biela-cierna cierna-biela (tj sachovnica je nesymetricke) symetricky: biela-biela cierna-cierna proste ked si morca rozrezes pomyselne v strede brucha az po bradu a kozu si akoby rozpresties, tak musi vyzerat symetricky a mal by byt rovnaky pomer farieb vlavo aj vpravo... s tou symetriou by som to tak vazne nebrala i ked sa bude vyzadovat ale zastupenie a pomer farieb by tam mal byt... |
||||||||||||
|
|||||||||||||
| . |
|
Lilienblum
Začiatočník
![]()
|
prave som poslala fotky..dala som to do 5mb..
tak koment..§ja som uplne unesena z tej ciernobielej.. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Mirra
Stálica
![]()
|
Iba dodám k téme, že na túto 1. košickú výstavu príde posudzovať česká posudzovateľka Ing. Eva Dýnková.
|
||||||||||||
|
_________________ www.chsmoonstarr.estranky.sk www.mojemilezvieratka.estranky.cz I am in love with animals and I feel fine. |
|||||||||||||
|
Elba
Stálica
![]()
|
Mirka, ty prezradzac
|
||||||||||||
|
_________________ CHS Fortis: sheltia Molly, hladka Dolly, rozeta Lolly, sheltia Natalis Lambada, sheltia Isabell Ratcatcher, coronetka Inka Ratcatcher , sheltiak Nickola Cavia Psi Mysteria, peruanci Fam, Quake, Question, Poly a Viona z Úholiček |
|||||||||||||
|
Petruska
Nováčik
![]()
|
Ja sa už neviem dočkať
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Mirra
Stálica
![]()
|
Ja som myslela, že už áno, tak to sa ospravedlňujem za únik informácií .
|
||||||||||||||
|
_________________ www.chsmoonstarr.estranky.sk www.mojemilezvieratka.estranky.cz I am in love with animals and I feel fine. |
|||||||||||||||
|
Elba
Stálica
![]()
|
|
||||||||||||||||
|
_________________ CHS Fortis: sheltia Molly, hladka Dolly, rozeta Lolly, sheltia Natalis Lambada, sheltia Isabell Ratcatcher, coronetka Inka Ratcatcher , sheltiak Nickola Cavia Psi Mysteria, peruanci Fam, Quake, Question, Poly a Viona z Úholiček |
|||||||||||||||||
|
Mirra
Stálica
![]()
|
No, tak som bola iba telepatická
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
martusqa
Nováčik
![]()
|
Asi sa pitam trochu priskoro ale neviete nahodou ci sa na vystave Bošáci budu predavat morcatka?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Elba
Stálica
![]()
|
na vacsine vystav su k dispozicii aj predajne morcata...
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
martusqa
Nováčik
![]()
|
no este mam dve otazky za prva to sa tam predavaju obycajne morcata ako z chovproduktu? a aka cena byva priblizne?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Časy uvádzané v GMT + 1 hodina |
||
| Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre |