![]() |
|
Elba
Stálica
![]()
|
|
||||||||||||||||||
|
_________________ CHS Fortis: sheltia Molly, hladka Dolly, rozeta Lolly, sheltia Natalis Lambada, sheltia Isabell Ratcatcher, coronetka Inka Ratcatcher , sheltiak Nickola Cavia Psi Mysteria, peruanci Fam, Quake, Question, Poly a Viona z Úholiček |
|||||||||||||||||||
|
Elba
Stálica
![]()
|
|
||||||||||||||
|
_________________ CHS Fortis: sheltia Molly, hladka Dolly, rozeta Lolly, sheltia Natalis Lambada, sheltia Isabell Ratcatcher, coronetka Inka Ratcatcher , sheltiak Nickola Cavia Psi Mysteria, peruanci Fam, Quake, Question, Poly a Viona z Úholiček |
|||||||||||||||
|
Klejka
Stálica
![]()
|
kedy som napísala že mi časté kúpanie príde ok ?? vravela som ze caste kupanie nieje v poradku a ani zanedbané .... |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
Klejka
Stálica
![]()
|
a čo s tým ?? |
||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||
|
Elba
Stálica
![]()
|
vobec nic..raz tvrdis jedno, potom druhe, ale ked ti to nedochadza ani takto na skle dane pod sebou tvoj problem...
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Elba
Stálica
![]()
|
|
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
Klejka
Stálica
![]()
|
ja netvrdím raz to a inokedy iné....ale niektorý ludia majú tendenciu prekrúcať slovíčka
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Elba
Stálica
![]()
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Klejka
Stálica
![]()
|
|||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
joanna88
Nováčik
![]()
|
my sme nase morciatka kupali hned ako sme kupili sampon pre hlodavce..a to sme mali lilly asi 2 tyzdne a bellu sme doniesli v ten den a hned ju okupali..by ste neverili ake boli spinave...bella vodu vnima normalne ale lilly sa to kupanie celkom aj paci..
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Klejka
Stálica
![]()
|
tak to máš šťastie
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Kúpanie |
|
Amálka
Nováčik
![]()
|
A kde ho kúpavate? A koľko vody? Pokiaľ má byť? A potom nechávate, nech samo oschne alebo ako?Ja mám dlhostrsté...
|
||||||||||||
|
_________________ |
|||||||||||||
|
Klejka
Stálica
![]()
|
ja kúpem vo vani lebo z umývadla sa snaží vyskočiť ,,vody nedávam veľmi vela aby v nej nemusela plávať ale asi takých 5 cm ,,po kúpaní ju vyutieram a vyfénujem cez ruku s fénom nastaveným na najslabšiu rýchlosť ,,,určite morča nenechaj nech uschne samo teraz cez zimu
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Re: Kúpanie |
|
najki
Začiatočník
![]()
|
wow, hotova veda z kupania v umyvadle, ak ti bude vyskakovat, tak radsej vo vani, ale tam zas treba vela vody, tak potom kludne mozes aj vo vedre. vody tak, aby nemuselo plavat, aby si ho omocila. Ja ich namocim, dam sampon a potom osprchujem, ale zas nie kazde morca moze mat rado sprchu, nasi sprchu zvladaju dobre. Nenamocit nos a usi, teda najlepsie nechat suchu celu hlavu. Potom ich zabalim do uteraka, necham ich chvilu v nom a potom ich dam uz do klietky. Pokial nemate zimu v byte, tak mozu oschnut len tak, ak by ste mali chladno, pripadne prievan, tak radsej ich nechat zabalenych dlhsie, pripadne ten fen, ale tomu nie som ja velmi naklonena. Zima v byte sa mysli menej ako 16 stupnov. My mame v byte 20 stupnov v zime. |
||||||||||||||
|
_________________ rozeťáci Stevie a Chico |
|||||||||||||||
| Časy uvádzané v GMT + 1 hodina |
||
| Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre |