Obsah fóra morčatá.sk

morčatá.sk
fórum a fotoalbum venované chovateľom a milovníkom morčiatok
Odpovedať na tému
Nathaliii
Stálica
Stálica

Založený: 21.02.2007
Obrázky: 65
Personálna galéria: 30
Odpovedať s citátom
Domcha: prečítala som si v téme o veku, koľko máš rokov, takže verím, že by to pre Teba nebolo jednoduché zariadiť. Neviem, kto sú oni, majitelia statku a tých mačiek alebo rodičia?

Mne Tvoj príbeh pripomenul iný príbeh o morčiatkach v stajni, ktoré boli obeťou mýtu o tom, že zvuky, ktoré vydávajú, plašia myši. Samička a samček s podlomeným zdravím, mali jedno mláďatko. Dieťa, ktoré to písalo, im pomohlo tak, že si vzalo to mláďatko.
Vyriešilo to jadro problému - nevyhovujúce podmienky morčiat v stajni? Nie.
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - NathaliiiOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
Tinuškaa13
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.01.2009
Obrázky: 1
Personálna galéria: 1
Odpovedať s citátom
to je pravda že by pre Domchu nebolo jednoduché niečo také zariadiť, no ja si myslím že na to že ešte len bude mať 13 rokov robí pre nich čo len môže teda že im kupuje tie granule a tak ... žmurk

Nováčik
Nováčik

Založený: 31.01.2010
Obrázky: 3
Odpovedať s citátom
Nathaliii : Majitelé statku.
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - DomchaOdoslať súkromnú správuICQ
Tinuškaa13
Užívateľ
Užívateľ

Odpovedať s citátom
Nuž ak sa to bude rátať tak teraz momentálne kŕmim pravidelne už asi 4. deň jedného vtáčika šťastný nasypem mu niečo na jedenie na parapetu a on každý deň 4-5 x priletí a napapá sa juchú

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.11.2009
Obrázky: 0
Odpovedať s citátom
hh,mys sme tiež kŕmili vtáčiky v zime,ale straaašný bordel robili na balkóne z tých škrupiniek od slnečnicových jadierok smiech

Užívateľ

Odpovedať s citátom
Lucy: ja viem...aj my máme bordel na parapete fakt šťastný ja som mu dala do takej misky zrnká a on to povyberal a pohádzal po celej parapete neutral

Nováčik
Nováčik

Založený: 31.01.2010
Obrázky: 3
Odpovedať s citátom
Tak skuste sťukat ptačí budku juchú
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - DomchaOdoslať súkromnú správuICQ
Every
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.11.2009
Odpovedať s citátom
v tej sme to mali smiech a furt to vsade rozhadzovali smiech ale teraz ju ma znamy niekde na zahrade myslim,takze stale sluzi Happy

Stálica

Založený: 05.01.2010
Odpovedať s citátom
no ja som raz pomohla 4 mačiatkám ktoré som našla vonku na sídlisku , bála som sa že by ich niekto utýral-ako to je v dnešnej dobe novým "trendom " ....cez leto strihám a kúpem strýkovho psa -keďže on sa o ňho nestará ( jesť mu dáva aj sa s ním hrá, lenže ostatné sa mu asi nechce )...chudák pes ešte k tomu čierny v 35 horúčavách celý zabalený vo vlastnej vypadanej srsti to nieje pekný pohľad nahnevaný .....zvyknem kŕmiť mačky na ulici a zjavne niesom sama --lebo pri vchode pod ktorým bývajú je plno jedla takže som rada že na svete sú aj dobrí ľudia Happy
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - KlejkaOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Yemmi555
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.08.2009
Obrázky: 13
Personálna galéria: 11
Odpovedať s citátom
Ja som raz našu andulku strašne pišťala nevedeli sme čo sa s nou deje a vlastne väčšinu rodiny to ani nezaujimalo a taak som andulku tolko pozerala až som zbadala ze ma okolo krku uplne tenučku nitku andulku som vybrala z klietky a velmi opatrne som roztrihla nitku lebo bola uplne na krku obtiahnuta a mohlo sa stať že ju prepychnem andulku som zachranila no teraz ked boli tieto krute mrazy a nemali sme 3 andulky s velkou klietkou ddat tak boli v garaži no tam prefukovalo a tam zamrzla rev

Odpovedať na tému    Obsah fóra morčatá.sk -> Voľná diskusia - NEmorčacia - OFF TOPIC Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2