![]() |
Choď na stránku Predchádzajúci 1, 2 |
|
Tinuškaa13
Užívateľ
![]()
|
to je pravda že by pre Domchu nebolo jednoduché niečo také zariadiť, no ja si myslím že na to že ešte len bude mať 13 rokov robí pre nich čo len môže teda že im kupuje tie granule a tak ...
![]() |
||||||||||||
|
_________________ Morčátka sú proste úžasnéé ツ |
|||||||||||||
|
Domcha
Nováčik
![]()
|
Nathaliii : Majitelé statku.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Tinuškaa13
Užívateľ
![]()
|
Nuž ak sa to bude rátať tak teraz momentálne kŕmim pravidelne už asi 4. deň jedného vtáčika
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Every
Užívateľ
![]()
|
hh,mys sme tiež kŕmili vtáčiky v zime,ale straaašný bordel robili na balkóne z tých škrupiniek od slnečnicových jadierok
|
||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
|
Tinuškaa13
Užívateľ
![]()
|
Lucy: ja viem...aj my máme bordel na parapete fakt
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Domcha
Nováčik
![]()
|
Tak skuste sťukat ptačí budku
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Every
Užívateľ
![]()
|
v tej sme to mali
|
||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
|
Klejka
Stálica
![]()
|
no ja som raz pomohla 4 mačiatkám ktoré som našla vonku na sídlisku , bála som sa že by ich niekto utýral-ako to je v dnešnej dobe novým "trendom " ....cez leto strihám a kúpem strýkovho psa -keďže on sa o ňho nestará ( jesť mu dáva aj sa s ním hrá, lenže ostatné sa mu asi nechce )...chudák pes ešte k tomu čierny v 35 horúčavách celý zabalený vo vlastnej vypadanej srsti to nieje pekný pohľad
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Yemmi555
Užívateľ
![]()
|
Ja som raz našu andulku strašne pišťala nevedeli sme čo sa s nou deje a vlastne väčšinu rodiny to ani nezaujimalo a taak som andulku tolko pozerala až som zbadala ze ma okolo krku uplne tenučku nitku andulku som vybrala z klietky a velmi opatrne som roztrihla nitku lebo bola uplne na krku obtiahnuta a mohlo sa stať že ju prepychnem andulku som zachranila no teraz ked boli tieto krute mrazy a nemali sme 3 andulky s velkou klietkou ddat tak boli v garaži no tam prefukovalo a tam zamrzla
|
||||||||||||
|
_________________ Brigitte a brenda a Bianka *môj šulček Yemminko spinkaj sladko babatko moje:( |
|||||||||||||
| Časy uvádzané v GMT + 1 hodina |
||
| Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre |