Obsah fóra morčatá.sk

morčatá.sk
fórum a fotoalbum venované chovateľom a milovníkom morčiatok
Odpovedať na tému
craspeda
Nováčik
Nováčik

Založený: 23.05.2009
Obrázky: 10
Personálna galéria: 5
Odpovedať s citátom
aj u nás sa schyľuje k kúpe ďalšieho morčiatka Happy
len sa musí ešte niekoľko vecí vyriešiť a ide sa do toho juchú

Stálica
Stálica

Založený: 28.06.2009
Obrázky: 2
Odpovedať s citátom
ja by som druhe morciatko mala uz davno ale musim este zapracovat na tatkovi smiech

www.morciatko.estranky.sk - Moja stránka
www.morcata.slovakforum.net - Moje Forum
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - Lucik 24Odoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránkyICQ
rastott
Nováčik
Nováčik

Založený: 02.07.2009
Obrázky: 4
Personálna galéria: 4
Odpovedať s citátom
zdravim mozno to tak uplne nepatri do tejto temy ale chcem sa spytat planujem mat aj male morcinky kedze mame samicku a samca. Priatelka si chce nechat urcite jedneho samceka, ako sa potom budu znasat otec morciak so synatorom?? Nechcem aby sa bili.
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - rastottOdoslať súkromnú správu
Lucik 24
Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
ked bude samicka kotna (tehotna) tak samca predsa musis dat od nej prec...aj ked bude mat mlade mal by byt oddeleny od samicky aj mladych. a malinke mozes od samicky zobrat aspon ked budu mat dva mesiace...

OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - Lucik 24Odoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránkyICQ
Lucik 24
Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
ahojky nechcem zbytocne davat novu temu ked je to len jedna otazka.chcem sa spytat ci mozu byt morcatka v akvarku?
neviem preco ale maminka mi povedala ze im bude v akvarku zle ze tam nebudu moct dychat ale to je blbost nie? sak v akvarku je hore obrovska diera takze kyslik budu mat nie?
alebo ma napadlo ze keby som kupila este jednu klietku a medzi nimi by bol velky priechod? hmm

Cuoredi
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Založený: 07.01.2009
Obrázky: 33
Personálna galéria: 23
Odpovedať s citátom
su tu chovatelia co maju morcatka v akvarku, ale pre jedno morciatko by malo mat akvarko dlzku aspon 60 cm - pre dve viac a take akvarko je potom dost tazke kedze je to sklo.. my mame take pre rybicky a ked ho cistim raz za cas uplne ze vyberem vsetko aj kamene tak je aj tak tazke a to nejaku silu tu mam ninja
Klietka je predsa len plast + kovov. mriezka ktora sa da dat dole. Je to na Tebe..

Stálica
Stálica

Založený: 31.10.2008
Obrázky: 15
Personálna galéria: 7
Odpovedať s citátom
rastott Napísal:
zdravim mozno to tak uplne nepatri do tejto temy ale chcem sa spytat planujem mat aj male morcinky kedze mame samicku a samca. Priatelka si chce nechat urcite jedneho samceka, ako sa potom budu znasat otec morciak so synatorom?? Nechcem aby sa bili.

malicke oddel vo veku 4-5 tyzdnov, ak by tam bol samcek mohol by uz skakat po mamke... vo vacsine pripadov sa syn a otec znasaju, ale zalezi akej povahy je stary samec, ci nie je az moc dominantny
HiddenZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - psychofemaleOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránkyICQ
čečinnka
Začiatočník
Začiatočník

Založený: 26.06.2009
Obrázky: 7
Personálna galéria: 5
Odpovedať s citátom
mne sa malinky znasaju s tatkom uzasne Happy jedno male mu dokonca kradne papat šťastný mamicka im zomrela ked mali 11 dni a ked mali 3 tyzdne dala som ich dokopy s tatkom, dovtedy som ich len obcas davala spolu aby sa zoznamili a samozrejme klietky mali pri sebe Happy
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - čečinnkaOdoslať súkromnú správuICQ
Lucik 24
Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
cuoredi-dakujem este sa poradim perfektné

Sofia
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.06.2009
Obrázky: 0
Odpovedať s citátom
Sofia Napísal:
Aj ja som nad tým už uvažovala... Ale bojím sa, či sa nebudú biť... ee

no a som doma..uz mám nové morca...myslela som si ze to prvé je samica, ale je to samec....ked som porovnavala pohlavne organy...riadny rozdiel.......takže mám samca a samičku....a nahánaju sa, cuchaju si zadočky šťastný.....len niekedy to vyzerá tak, akokeby sa bili..tak sa aj trochu bojím..kupila som im domcek...spolu papali uhorku, jedna z jedneho konca, dru-HÝ (už) šťastný z druhého....ale samec, ktoreho mam skor, nahana samicku a cucha ju , trocha akokeby prehadzuje na chrbat...ale ona nechce, ale potom zase ide ona za ním a cuchaa ma zadok:D tak sa aj bojim, aj som trochu rada, ale neviem no.... a samcek este vydáva take zvuky ze brrrr alebo ako keby hrkutali holuby...a tak rychlo:D no a to robi ked ho skrabkam na zadku , co sa mu asi nepaaci...tak mi je divne preco to robi pri nej, ked sa uz asi maju aj rady...no poradte plllsss
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - SofiaOdoslať súkromnú správu
Yoki
Nováčik
Nováčik

Založený: 31.10.2009
Odpovedať s citátom
ma jedneho samceka uz skoro pol rok a uvazujem o morcikovy dalsiom samickualebo samceka???
hmm
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - YokiOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
Every
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.11.2009
Odpovedať s citátom
jednoznacne mladsi samcek...teda ak chces na urovni dvoh morciat zostat nastalo...

Nováčik
Nováčik

Založený: 28.11.2009
Odpovedať s citátom
nevicim dovod preco by si nezvyky.ja som spajal aj skrecky s morcatmy.a hlavne maly si na nich zvykly big love

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.11.2009
Odpovedať s citátom
morcatmy...no coment... smiech smiech
skrecok+morca neni dobry napad...proste tvoje morciny boli asi uz od zaciatku navyknute na skreckov a tak,ale vsetko aj tak zavisi od povahy...ae neviem co to teraz pleties sem...yoki sa pytal/a ci si ma kupit morca-samicku abo samceka...ja som povedala ze urco samceka-lebo keby mal dve rozdielne pohlavia,samicka by mala v jednom kuse mlade, a potom by zomrela od vycerpania...

Nováčik
Nováčik

Založený: 28.11.2009
Odpovedať s citátom
lucy:pri dvoch rovnakych pohlaviach sa ti moze stat ze si nezvyknu a budu sa byt.

Odpovedať na tému    Obsah fóra morčatá.sk -> Správanie Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
Strana 2 z 3