![]() |
|
Lucik 24
Stálica
![]()
|
ja by som druhe morciatko mala uz davno ale musim este zapracovat na tatkovi
|
||||||||||||
|
_________________ Krátkosrstá samička Nikky.
www.morciatko.estranky.sk - Moja stránka www.morcata.slovakforum.net - Moje Forum |
|||||||||||||
|
rastott
Nováčik
![]()
|
zdravim mozno to tak uplne nepatri do tejto temy ale chcem sa spytat planujem mat aj male morcinky kedze mame samicku a samca. Priatelka si chce nechat urcite jedneho samceka, ako sa potom budu znasat otec morciak so synatorom?? Nechcem aby sa bili.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Lucik 24
Stálica
![]()
|
ked bude samicka kotna (tehotna) tak samca predsa musis dat od nej prec...aj ked bude mat mlade mal by byt oddeleny od samicky aj mladych. a malinke mozes od samicky zobrat aspon ked budu mat dva mesiace...
|
||||||||||||
|
www.morciatko.estranky.sk - Moja stránka www.morcata.slovakforum.net - Moje Forum |
|||||||||||||
|
Lucik 24
Stálica
![]()
|
ahojky nechcem zbytocne davat novu temu ked je to len jedna otazka.chcem sa spytat ci mozu byt morcatka v akvarku?
neviem preco ale maminka mi povedala ze im bude v akvarku zle ze tam nebudu moct dychat ale to je blbost nie? sak v akvarku je hore obrovska diera takze kyslik budu mat nie? alebo ma napadlo ze keby som kupila este jednu klietku a medzi nimi by bol velky priechod? ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Cuoredi
Pravidelný užívateľ
![]()
|
su tu chovatelia co maju morcatka v akvarku, ale pre jedno morciatko by malo mat akvarko dlzku aspon 60 cm - pre dve viac a take akvarko je potom dost tazke kedze je to sklo.. my mame take pre rybicky a ked ho cistim raz za cas uplne ze vyberem vsetko aj kamene tak je aj tak tazke a to nejaku silu tu mam
Klietka je predsa len plast + kovov. mriezka ktora sa da dat dole. Je to na Tebe.. |
||||||||||||
|
_________________ Fifi a Kuki |
|||||||||||||
|
psychofemale
Stálica
![]()
|
malicke oddel vo veku 4-5 tyzdnov, ak by tam bol samcek mohol by uz skakat po mamke... vo vacsine pripadov sa syn a otec znasaju, ale zalezi akej povahy je stary samec, ci nie je az moc dominantny |
||||||||||||||
|
_________________ www.coronet.sk Kvíkame na... |
|||||||||||||||
|
čečinnka
Začiatočník
![]()
|
mne sa malinky znasaju s tatkom uzasne
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Lucik 24
Stálica
![]()
|
cuoredi-dakujem este sa poradim
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Sofia
Užívateľ
![]()
|
no a som doma..uz mám nové morca...myslela som si ze to prvé je samica, ale je to samec....ked som porovnavala pohlavne organy...riadny rozdiel.......takže mám samca a samičku....a nahánaju sa, cuchaju si zadočky |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Yoki
Nováčik
![]()
|
ma jedneho samceka uz skoro pol rok a uvazujem o morcikovy dalsiom samickualebo samceka???
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Every
Užívateľ
![]()
|
jednoznacne mladsi samcek...teda ak chces na urovni dvoh morciat zostat nastalo...
|
||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
| zvyknu |
|
singi
Nováčik
![]()
|
nevicim dovod preco by si nezvyky.ja som spajal aj skrecky s morcatmy.a hlavne maly si na nich zvykly big love
|
||||||||||||
|
_________________ singi |
|||||||||||||
|
Every
Užívateľ
![]()
|
morcatmy...no coment...
skrecok+morca neni dobry napad...proste tvoje morciny boli asi uz od zaciatku navyknute na skreckov a tak,ale vsetko aj tak zavisi od povahy...ae neviem co to teraz pleties sem...yoki sa pytal/a ci si ma kupit morca-samicku abo samceka...ja som povedala ze urco samceka-lebo keby mal dve rozdielne pohlavia,samicka by mala v jednom kuse mlade, a potom by zomrela od vycerpania... |
||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
| lucy |
|
singi
Nováčik
![]()
|
lucy:pri dvoch rovnakych pohlaviach sa ti moze stat ze si nezvyknu a budu sa byt.
|
||||||||||||
|
_________________ singi |
|||||||||||||
| Časy uvádzané v GMT + 1 hodina |
||
| Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre |