![]() |
|
morčiak
Nováčik
![]()
|
tak moj morciak jednoznacne miluje mrkvu.....
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| jedálniček našej Mišiny |
|
Zuzana18
Nováčik
![]()
|
Mišinka nám "zrušila" pred časom telefón, až neskôr sme si všimli, že kábel prehrýzla úplne... teraz sú už všetky šnúry a káble nad jej sily...
no a na tapety už nechodí, asi ju prestali baviť, nech radšej chodí na ananás...zasa som si kúpila a teraz sa pustila do uteráka, z ktorého má urobenú "terasku" pred domčekom, Počujte, dávate svojim morčinkám uvarenú ryžu a cestoviny???? ?? na tú sa ani nepozrie!!!!!!!!!!!!! ale vňať papá a radiátor tiež už ochutnala |
||||||||||||
|
_________________ Zuzana + hladkosrsté morčiatko Mišinka |
|||||||||||||
|
Cuoredi
Pravidelný užívateľ
![]()
|
Zuzka skus si preluskat trosku o strave pre morcata.. Je nevhodne im davat varenu stravu
|
||||||||||||
|
_________________ Fifi a Kuki |
|||||||||||||
| Re: jedálniček našej Mišiny |
|
Klejka
Stálica
![]()
|
|
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Cuoredi
Pravidelný užívateľ
![]()
|
nasi pistia aj ked jem fasirky a urcite by som im to nedala jest!! Klejuska uz nemam slov..
|
||||||||||||
|
_________________ Fifi a Kuki |
|||||||||||||
|
°°Studňa°°
Začiatočník
![]()
|
ja vzdy neham stare rozky a chleba a potom po celom byte je pocut jak to chrume
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Re: jedálniček našej Mišiny |
|
psychofemale
Stálica
![]()
|
ty uz fakt nevies, co do toho chudaka morciaka natrieskat ze? sa divim ze sa vobec 3,5roka dozil |
||||||||||||||
|
_________________ www.coronet.sk Kvíkame na... |
|||||||||||||||
|
Viktoria
Začiatočník
![]()
|
Môj má rád uhorku,mrkvu,jabĺčko,zemiak občas mu dám kulilinček hrušky alebo banánu a za pár sekúnd tam nieje
|
||||||||||||
|
_________________ rozeťák Plyšák moja webka o psoch : http://psy.own.cz/ |
|||||||||||||
|
Every
Užívateľ
![]()
|
zemiaky nedavaj,kvoli skrobu,su jedovate
|
||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
|
Lina
Pravidelný užívateľ
![]()
|
Tak kvôli škrobu nie sú jedovaté |
||||||||||||||
|
_________________ "...krásu bez akejkoľvek márnivosti, smelosť bez krutosti a všetky cnosti ľudské bez nerestí." Byron o svojom psovi- platné aj pre morčíky klik pls |
|||||||||||||||
|
Every
Užívateľ
![]()
|
aha,tak sry, u inych zvierat su jedovate kvoli tomu skrobu,...
![]() |
||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
|
Elba
Stálica
![]()
|
Lucy: skrob nie je jedovaty u ziadnych zvierat, len ten solanin, ale to ti uz vysvetlila Lina...
|
||||||||||||
|
_________________ CHS Fortis: sheltia Molly, hladka Dolly, rozeta Lolly, sheltia Natalis Lambada, sheltia Isabell Ratcatcher, coronetka Inka Ratcatcher , sheltiak Nickola Cavia Psi Mysteria, peruanci Fam, Quake, Question, Poly a Viona z Úholiček |
|||||||||||||
|
Klejka
Stálica
![]()
|
ja jej to nedávam !....bože neni to chápať z toho textu že : keď som sa nepozerala došla k tanieru ?! alebo sa len niektorý fakt snažia hladať zámienky aký sú úžastný chovatelia ?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
psychofemale
Stálica
![]()
|
taktiez ta zacitujem: "ako špión si na ňom začne pochutnávať" tak sa zacni vyjadrovat ako clovek a nikto ta tu nebude drbat... edit: jasne mi z toho vychadza ze ho zrala a tebe to bolo este vtipne |
||||||||||||||
|
Naposledy upravil psychofemale dňa St Feb 10, 2010 8:15 pm, celkom upravené 1 krát _________________ www.coronet.sk Kvíkame na... |
|||||||||||||||
| Časy uvádzané v GMT + 1 hodina |
||
| Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre |