Obsah fóra morčatá.sk

morčatá.sk
fórum a fotoalbum venované chovateľom a milovníkom morčiatok
Odpovedať na tému
morčiak
Nováčik
Nováčik

Založený: 22.01.2010
Obrázky: 0
Odpovedať s citátom
tak moj morciak jednoznacne miluje mrkvu.....šťastný je to zruut
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - morčiakOdoslať súkromnú správu
Klejka
Stálica
Stálica

Založený: 05.01.2010
Odpovedať s citátom
moja má najradšej melón ,ľadový šalát -aj keď niektorý tvrdia že z neho majú morčatá hnačku je to hlúposť ,hroznové bobuľky ,reďkovkové listy ,mandarinky ,uhorku ,mrkvu ,ale aj jablko
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - KlejkaOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
jedálniček našej Mišiny
Zuzana18
Nováčik
Nováčik

Založený: 21.04.2009
Obrázky: 24
Personálna galéria: 23
Odpovedať s citátom
Mišinka nám "zrušila" pred časom telefón, až neskôr sme si všimli, že kábel prehrýzla úplne... teraz sú už všetky šnúry a káble nad jej sily...
no a na tapety už nechodí, asi ju prestali baviť, nech radšej chodí na ananás...zasa som si kúpila a teraz sa pustila do uteráka, z ktorého má urobenú "terasku" pred domčekom,
Počujte, dávate svojim morčinkám uvarenú ryžu a cestoviny???? smiech , lebo tá moja ich miluje mrkva ?? na tú sa ani nepozrie!!!!!!!!!!!!! ale vňať papá a radiátor tiež už ochutnala ahoj

Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Založený: 07.01.2009
Obrázky: 33
Odpovedať s citátom
Zuzka skus si preluskat trosku o strave pre morcata.. Je nevhodne im davat varenu stravu ee Okrem toho ze neobsahuje vitamin C tak moze poskodit crevnu mikrofloru a to snad nechces suprised

Klejka
Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
Zuzana18 Napísal:
Mišinka nám "zrušila" pred časom telefón, až neskôr sme si všimli, že kábel prehrýzla úplne... teraz sú už všetky šnúry a káble nad jej sily...
no a na tapety už nechodí, asi ju prestali baviť, nech radšej chodí na ananás...zasa som si kúpila a teraz sa pustila do uteráka, z ktorého má urobenú "terasku" pred domčekom,
Počujte, dávate svojim morčinkám uvarenú ryžu a cestoviny???? smiech , lebo tá moja ich miluje mrkva ?? na tú sa ani nepozrie!!!!!!!!!!!!! ale vňať papá a radiátor tiež už ochutnala ahoj
moja zase má rada kečup šok šťastný ....vždy ked ja jem rožok alebo hocičo iné s kečupom a potom ostane na sedačke ešte tanier na ktorom ešte kečupové zvyšky ostali a ked mám Klejku zrovna na sebe tak nebadane sa k tomu kečupu priblíži a ako špión si na ňom začne pochutnávať šťastný....keď ju zbadám rýchlo jej kečup zoberiem a ona hrá "urazenú " šťastný ja sa natom potom velice dobre zabávam šťastný
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - KlejkaOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Cuoredi
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Založený: 07.01.2009
Obrázky: 33
Odpovedať s citátom
nasi pistia aj ked jem fasirky a urcite by som im to nedala jest!! Klejuska uz nemam slov.. ee

Začiatočník
Začiatočník

Založený: 26.01.2010
Obrázky: 7
Personálna galéria: 4
Odpovedať s citátom
ja vzdy neham stare rozky a chleba a potom po celom byte je pocut jak to chrume smiech
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - °°Studňa°°Odoslať súkromnú správu
Re: jedálniček našej Mišiny
psychofemale
Stálica
Stálica

Založený: 31.10.2008
Obrázky: 15
Personálna galéria: 7
Odpovedať s citátom
Klejkuska Napísal:
moja zase má rada kečup šok šťastný

ty uz fakt nevies, co do toho chudaka morciaka natrieskat ze? sa divim ze sa vobec 3,5roka dozil
HiddenZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - psychofemaleOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránkyICQ
Viktoria
Začiatočník
Začiatočník

Založený: 21.11.2009
Obrázky: 12
Personálna galéria: 9
Odpovedať s citátom
Môj má rád uhorku,mrkvu,jabĺčko,zemiak občas mu dám kulilinček hrušky alebo banánu a za pár sekúnd tam nieje šťastný je to proste žrút Happy

Every
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.11.2009
Odpovedať s citátom
zemiaky nedavaj,kvoli skrobu,su jedovate žmurk

Pravidelný užívateľ

Založený: 24.10.2006
Obrázky: 24
Personálna galéria: 22
Odpovedať s citátom
Lucy Napísal:
zemiaky nedavaj,kvoli skrobu,su jedovate žmurk

Tak kvôli škrobu nie sú jedovaté žmurk Škrob je iba zložitý cukor, neskôr, v ôsmom alebo deviatom ročníku na chémii sa to budeš učiť. V zemiakoch môže časom byť jedovatý solanín, ale ten sa začne vytvárať až keď zemiaky ozelenejú. Vtedy začnú byť jedovaté aj pre človeka. Kým zemiaky nie sú zelené, morčiatka ich môžu zjesť, ale určite v malom množstve.

OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - LinaOdoslať súkromnú správu
Every
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.11.2009
Odpovedať s citátom
aha,tak sry, u inych zvierat su jedovate kvoli tomu skrobu,... zahanbený

Stálica

Založený: 23.11.2007
Obrázky: 57
Personálna galéria: 53
Odpovedať s citátom
Lucy: skrob nie je jedovaty u ziadnych zvierat, len ten solanin, ale to ti uz vysvetlila Lina...

CHS Fortis: sheltia Molly, hladka Dolly, rozeta Lolly, sheltia Natalis Lambada, sheltia Isabell Ratcatcher, coronetka Inka Ratcatcher , sheltiak Nickola Cavia Psi Mysteria, peruanci Fam, Quake, Question, Poly a Viona z Úholiček
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - ElbaOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Klejka
Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
ja jej to nedávam !....bože neni to chápať z toho textu že : keď som sa nepozerala došla k tanieru ?! alebo sa len niektorý fakt snažia hladať zámienky aký sú úžastný chovatelia ? šok
psychofemale
Stálica
Stálica

Založený: 31.10.2008
Obrázky: 15
Personálna galéria: 7
Odpovedať s citátom
Klejkuska Napísal:
ja jej to nedávam !....bože neni to chápať z toho textu že : keď som sa nepozerala došla k tanieru ?! alebo sa len niektorý fakt snažia hladať zámienky aký sú úžastný chovatelia ? šok

taktiez ta zacitujem: "ako špión si na ňom začne pochutnávať"

tak sa zacni vyjadrovat ako clovek a nikto ta tu nebude drbat...

edit: jasne mi z toho vychadza ze ho zrala a tebe to bolo este vtipne

Naposledy upravil psychofemale dňa St Feb 10, 2010 8:15 pm, celkom upravené 1 krát

Odpovedať na tému    Obsah fóra morčatá.sk -> Strava Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší
Strana 5 z 6