![]() |
| ...Prečo Rozali?... |
|
Lucik 24
Stálica
![]()
|
Dnes som prišla zo školy,pozrela telku,skočila na chvilku na net a...išla som o poschodie nižšie nakrmiť morčinky...(Viete ja bývam s maminkou na prvom poschodí a tatinko hnedˇ pod nami a tam mám aj morčiatka a po škole vždy idem nejprv hore) Samozrejme ako prvé ako som odomkla som už počula kvíkať Nikky...Ano len Nikky Rozalinka mala hlas taký piskľavejší ale dnes som ho skrátka nepočula...Hnedˇ som namierila do kuchyne kde som nachystala tácku s mrkvou,šalátom,...a išla som to dať do obyvačky kde som aj odsunula stolík a kreslo sacpala diery nech si morčinky aj pobežkajú...A potom som išla pre ne...A...a Rozalinka ona..ona ležala rozvalená na brušku a mala asi vykrútený krk lebo ležala strašne divne
|
||||||||||||
|
_________________ Krátkosrstá samička Nikky.
www.morciatko.estranky.sk - Moja stránka www.morcata.slovakforum.net - Moje Forum |
|||||||||||||
|
°°Studňa°°
Začiatočník
![]()
|
Skocis s nou veterinarovy??? Ten ti mozno povie preco zomrela.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Lucik 24
Stálica
![]()
|
Nie neskočím...ja ju už nechcem vidieť ako..ako skrátka nie už živú
|
||||||||||||
|
www.morciatko.estranky.sk - Moja stránka www.morcata.slovakforum.net - Moje Forum |
|||||||||||||
|
Lina
Pravidelný užívateľ
![]()
|
Ach nie...
|
||||||||||||
|
_________________ "...krásu bez akejkoľvek márnivosti, smelosť bez krutosti a všetky cnosti ľudské bez nerestí." Byron o svojom psovi- platné aj pre morčíky klik pls |
|||||||||||||
|
strapka
Užívateľ
![]()
|
Chudatko. To mi je luto.
|
||||||||||||
|
_________________ Zmyslom života je žiť, žiaden iný ma nenapadá. |
|||||||||||||
|
Lucik 24
Stálica
![]()
|
Dˇakujem...Je to ťažké...ale bojím sa ešte jednej veci...Nikky síce sňou v klietke nebola no počula ju vždy kvíkať,bežkala s ňou...síce som ju mala len mesiac Nikky si asi zvykla na druhý kvikot...A teraz je taká tichá asi vie že už tam nieje...Bojím sa žeby sa aj jej môže niečo stať...Dúfam že nie...
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Every
Užívateľ
![]()
|
to je mi luto
snad je nikki v pohode |
||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
|
Viktoria
Začiatočník
![]()
|
Chudiatko malinké...úprimnú sústrasť
|
||||||||||||
|
_________________ rozeťák Plyšák moja webka o psoch : http://psy.own.cz/ |
|||||||||||||
| skoda |
|
singi
Nováčik
![]()
|
je mi luto morcinky
|
||||||||||||
|
_________________ singi |
|||||||||||||
|
Klejka
Stálica
![]()
|
no počula som už o tom ako spolu vyrastali 2 korytnačky asi 10 rokov a zrazu jedna umrela
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Lucik 24
Stálica
![]()
|
Troma slovami: Je to lepšie!!!
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Klejka
Stálica
![]()
|
to ma veľmi teší
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Yemmi555
Užívateľ
![]()
|
porsim Lucka Rozali??
|
||||||||||||
|
_________________ Brigitte a brenda a Bianka *môj šulček Yemminko spinkaj sladko babatko moje:( |
|||||||||||||
|
Lucik 24
Stálica
![]()
|
Zivot nie je fer...ja viem
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
| Časy uvádzané v GMT + 1 hodina |
||
| Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre |