Obsah fóra morčatá.sk

morčatá.sk
fórum a fotoalbum venované chovateľom a milovníkom morčiatok
Odpovedať na tému
Every
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.11.2009
Obrázky: 0
Odpovedať s citátom
jasne,viem,ale predsa,dokonca aj v skicaku su tmavsie farby netahajuce oci Happy ale kasli n to...to bola len poznamka perfektné
edit:prave som prisla na to ako skenovat farebne,tak tie moje obrazky (uz som ich ukazoval) farebne.... http://img168.imageshack.us/img168/8152/img0004vd.jpg
ked tak nad tym rozmyslam, asi to sem davam len pre tu moju radost, ale ked tak,strapka,mozes porovnat tie dve preskenky,ciernobiele a farebne,aby to je rozdiel Happy ae uz ta necham tak, ale mozes to skusit ak ces Happy

Začiatočník

Založený: 26.01.2010
Obrázky: 7
Personálna galéria: 4
Odpovedať s citátom
Lucy Napísal:

studna:fajn,len nazov trosku nezrozumitelny pre mna,a to morca by som obstrihala,teda ako myslim aby okolo neho nebolo to pozadie,ale len to morca tak....no asi nepochopiis zahanbený

NO teda nepochopim smiech . Ja som to robil cez corel draw ale neviem v tom moc robit skusal som aj photoshop aj ilustrator ale s tym vobec neviem robit...
sak ja to neako vylepsim žmurk len je ten nadpis citatelny??? a povedzte co sa vam na tom este nelubi.
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - °°Studňa°°Odoslať súkromnú správu
Every
Užívateľ
Užívateľ

Odpovedať s citátom
nadpis by bol ajn,keby si ten obris pismen trosku...akoze,aby bol hrubsi,nie taky tenucky a dal ten obris tmavsi,resp. cierny...to vnutro pismen je fajn Happy

Užívateľ

Založený: 12.09.2009
Obrázky: 14
Personálna galéria: 13
Odpovedať s citátom
°°Studňa°° Napísal:
to je len navrh ja to este vylepsim len chcem vedet ci sa vam to lubi alebo mam spravit ine.? ...samozrejme tam bude este viacej obrazkov a text.
ma to este vela chyb.
http://morcata.sk/forum/album_page.php?pic_id=8938

°°Studňa°° je to krasne. Take by som asi nespravila (od toho mam daleko smiech )

Užívateľ
Užívateľ

Odpovedať s citátom
Lucy Napísal:
jasne,viem,ale predsa,dokonca aj v skicaku su tmavsie farby netahajuce oci Happy ale kasli n to...to bola len poznamka perfektné
edit:prave som prisla na to ako skenovat farebne,tak tie moje obrazky (uz som ich ukazoval) farebne.... http://img168.imageshack.us/img168/8152/img0004vd.jpg
ked tak nad tym rozmyslam, asi to sem davam len pre tu moju radost, ale ked tak,strapka,mozes porovnat tie dve preskenky,ciernobiele a farebne,aby to je rozdiel Happy ae uz ta necham tak, ale mozes to skusit ak ces Happy

Lucy poviem to co najemnejsie.
Ja uz mam dost tych tvojich kecou na nase vytvory: tu pridaj tam uber ,farby su moc syte... Ak sa ti nepaci sprav si vlastne. ee

Užívateľ
Užívateľ

Odpovedať s citátom
no sorry ze vyjadrujem svoj nazor...jednoducho som chcela povedat co mi vadi...A ked sa ti to nepaci,tak to laskavo necitaj...a robit svoje nebudem...a vies preco?pretoze to neviem!ale priznam si to,vies? a ked chces tak mi to vsetko skritizuj ty...teda moje obrazky...povedz,co ti tam vadi,alebo povedz,ze je to hnusne a ja mozem odstupit...vies,ale u nas je normalne,aby clovek vyjadril svoj nazor...

Užívateľ

Odpovedať s citátom
Lucy Napísal:
no sorry ze vyjadrujem svoj nazor...jednoducho som chcela povedat co mi vadi...A ked sa ti to nepaci,tak to laskavo necitaj...a robit svoje nebudem...a vies preco?pretoze to neviem!ale priznam si to,vies? a ked chces tak mi to vsetko skritizuj ty...teda moje obrazky...povedz,co ti tam vadi,alebo povedz,ze je to hnusne a ja mozem odstupit...vies,ale u nas je normalne,aby clovek vyjadril svoj nazor...

Sak dobre. Balim!

Užívateľ
Užívateľ

Odpovedať s citátom
teraz trosku nechapem...ak ide o tvoje obrazky,urcite maluj dalej...tie sa mi pacia...ale akoze ten navrh nieje skaredy tiez,ale ak nemas dobry program,tak,...no..

Stálica

Založený: 28.06.2009
Obrázky: 2
Odpovedať s citátom
strapka ja som povedala domche to iste a teraz som zistila ako to znelo...takze sa jej ospravedlnujem lebo...Luy ma naozaj pravo svoj nazor povedat..ty si nastvana na to lebotie obrazky si robila rok a my ti tu hovorime ako to bude lepsie...no a? a pravdu povediac...naozaj ti moc neverim ze hento si robila rok..lebo ja mam morca nakreslene za 5 minut aj to tak vyzera ale ja skratka inak kreslit neviem...vsetko musim mat teraz a hotovo taka som ja...prepac ak ti to znie moc kruto...ale naozaj som teraz dost nestastna ak si zvedava preco pozri sa do nebicka...tak sa mi prosim necuduj...

www.morciatko.estranky.sk - Moja stránka
www.morcata.slovakforum.net - Moje Forum
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - Lucik 24Odoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránkyICQ
strapka
Užívateľ
Užívateľ

Odpovedať s citátom
lucinka111 Napísal:
strapka ja som povedala domche to iste a teraz som zistila ako to znelo...takze sa jej ospravedlnujem lebo...Luy ma naozaj pravo svoj nazor povedat..ty si nastvana na to lebotie obrazky si robila rok a my ti tu hovorime ako to bude lepsie...no a? a pravdu povediac...naozaj ti moc neverim ze hento si robila rok..lebo ja mam morca nakreslene za 5 minut aj to tak vyzera ale ja skratka inak kreslit neviem...vsetko musim mat teraz a hotovo taka som ja...prepac ak ti to znie moc kruto...ale naozaj som teraz dost nestastna ak si zvedava preco pozri sa do nebicka...tak sa mi prosim necuduj...

A kto povedal ze ja jedno morca kreslim rok?

Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
To je už detail nie je to jedno? aj tak neviem čo ťa našzňtvao to že Lucy reaguje na naše výtvory? ašli na to notak...vedˇ si nič zlé nespravila ani nikto iní tak očom to je?

OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - Lucik 24Odoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránkyICQ
Lucik 24
Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
Ahojte už pracujem na texte a akurat robim skrinovu ubykaciu a jednu taku paradnu ma jedna uzivatelka ktora ma chs Carolinne takze ak by si toto precitala: mozem jednu fotku pouzit?

°°Studňa°°
Začiatočník
Začiatočník

Založený: 26.01.2010
Obrázky: 7
Personálna galéria: 4
Odpovedať s citátom
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - °°Studňa°°Odoslať súkromnú správu
Every
Užívateľ
Užívateľ

Odpovedať s citátom
jj,takto je to fajn tlesk
strapka, a este ti poviem jednu vec...
ak chces nieco robit,tak si porob,stiahni, atd. potrebne veci (napr. program) a az potom sa snaz...ked na nacrt nemas dobry program,je to akoby si nemala dobru,zastruhanu ceruzku pri kresleni...
a okrem toho,ak nieco nevies,vykasli sa na to a nestvi sa s tym...vsak svet sa nezruti...ani ked ti nieco niekedy skritizuje...neviem ako to mas potom v skole,ked sa nastves kvoli jednej poznamocke...ked ti na vytvarke ucka vygmuje polovicu obrazku,pretoze tam nemas nic,tam je toho vela,tak to je zle...to aj na nu sa nastves a dobreze ju nezaskrtis,ze sa s tym obrazkom znova musis prplat odznova??
tot vsetko...trochu som sa rozpisala,ale chcela som to strapke povedat...ja uz s nou koncim...uz JU nebudem kritizovat,ked jej to tak vadi...ale predpokladam,ze moje miesto kritika prevezme niekto iny...tu ide totiz o to "kto z koho"...kto prvy stihne najst na tom chyby...

Užívateľ

Odpovedať s citátom
Lucy Napísal:
jj,takto je to fajn tlesk
strapka, a este ti poviem jednu vec...
ak chces nieco robit,tak si porob,stiahni, atd. potrebne veci (napr. program) a az potom sa snaz...ked na nacrt nemas dobry program,je to akoby si nemala dobru,zastruhanu ceruzku pri kresleni...
a okrem toho,ak nieco nevies,vykasli sa na to a nestvi sa s tym...vsak svet sa nezruti...ani ked ti nieco niekedy skritizuje...neviem ako to mas potom v skole,ked sa nastves kvoli jednej poznamocke...ked ti na vytvarke ucka vygmuje polovicu obrazku,pretoze tam nemas nic,tam je toho vela,tak to je zle...to aj na nu sa nastves a dobreze ju nezaskrtis,ze sa s tym obrazkom znova musis prplat odznova??
tot vsetko...trochu som sa rozpisala,ale chcela som to strapke povedat...ja uz s nou koncim...uz JU nebudem kritizovat,ked jej to tak vadi...ale predpokladam,ze moje miesto kritika prevezme niekto iny...tu ide totiz o to "kto z koho"...kto prvy stihne najst na tom chyby...

Ach ano dalsie dobre rady do zivota. Bla, bla, bla.....
Lucy ak nechapes slovu nacrt otvor slovnik a pozri. Ja som nechcela robit titulku. Ja som len chcela povedat ze lucinka111 to ma nieco ako obsah a bolo to myslene ze na prvej strane by asi stacil nieco ako nadpis a potom by mohlo byt to co spravila lucinka111.
A este jedna vec mne na vytvarke ucka obrazok NEGUMUJE.

Odpovedať na tému    Obsah fóra morčatá.sk -> Voľná diskusia - morčacia Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 17, 18, 19  Ďalší
Strana 7 z 19