![]() |
Choď na stránku Predchádzajúci 1, 2 |
|
Nathaliii
Stálica
![]()
|
singi: strieľam teraz naslepo, ale nerodili nahodou tie samičky v obchode, nie dlho pred kúpou? Či nemali toxémiu... Ale to ozaj len hádam.
Alebo boli tvoje samičky ešte malé - jednoducho primladé, priskoro odstavené? Mmm... morčulka to už má za sebou... http://www.morcata.sk/forum/viewtopic.php?t=3617 |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| parazity |
|
ankislava
Stálica
![]()
|
švoly po slovensky = všenky po cesky
Preco tu vsetci pouzivaju cesky nazov mi je stale zahadou. |
||||||||||||
|
_________________ Daisy, Poppy a Lily The habit of keeping guinea pigs is extremely addictive |
|||||||||||||
|
Elba
Stálica
![]()
|
ankislava:pretoze v zakladnych slovenskych skriptach (aspon ja som nenasla a to sa teraz v tom hrabem jak krtko) nenajdes svoly druhovo specificke pre morcata (gyropus ovalis, gliricola porcelli a trimenpon hispidum) nikde, toboz nie niekde zaradene ( vsi alebo svoly)...
kedze skoro vsetko sa prebera od CR tak aj tento nazov chovatelia prebrali do svojej reci z nevedomosti, ze sa jedna o svoly:) |
||||||||||||
|
_________________ CHS Fortis: sheltia Molly, hladka Dolly, rozeta Lolly, sheltia Natalis Lambada, sheltia Isabell Ratcatcher, coronetka Inka Ratcatcher , sheltiak Nickola Cavia Psi Mysteria, peruanci Fam, Quake, Question, Poly a Viona z Úholiček |
|||||||||||||
| ferko |
|
singi
Nováčik
![]()
|
dnes som ho po debate s veterinarom dal na pitvu.tak dufam ze nieco najde a budem mudrejsi
|
||||||||||||
|
_________________ singi |
|||||||||||||
| nic |
|
singi
Nováčik
![]()
|
bol som pre vysledky a pitva nič nepreukazala.nemohol to poslat ani na analyzu do ba lebo nic nemal v sebe(vpotravu).tak musime skusit o mesiad dalsieho.skoda
|
||||||||||||
|
_________________ singi |
|||||||||||||
| Časy uvádzané v GMT + 1 hodina |
||
| Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre |