Obsah fóra morčatá.sk

morčatá.sk
fórum a fotoalbum venované chovateľom a milovníkom morčiatok
Odpovedať na tému
Nathaliii
Stálica
Stálica

Založený: 21.02.2007
Obrázky: 65
Personálna galéria: 30
Odpovedať s citátom
singi: strieľam teraz naslepo, ale nerodili nahodou tie samičky v obchode, nie dlho pred kúpou? Či nemali toxémiu... Ale to ozaj len hádam.
Alebo boli tvoje samičky ešte malé - jednoducho primladé, priskoro odstavené?

Mmm... morčulka to už má za sebou...
http://www.morcata.sk/forum/viewtopic.php?t=3617
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - NathaliiiOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
parazity
singi
Nováčik
Nováčik

Založený: 28.11.2009
Obrázky: 0
Odpovedať s citátom
kupil som noveho dnes som bol u veterinara dal mu nejaku injekciu vodicku proti nejakym parazitom (skvoly,svoly,ci co to) ale aj tak to nepomohlo.teraz musim zistit odkial to chytaju.dakujem za prispevky

Stálica
Stálica

Založený: 21.10.2008
Obrázky: 53
Personálna galéria: 35
Odpovedať s citátom
švoly po slovensky = všenky po cesky

Preco tu vsetci pouzivaju cesky nazov mi je stale zahadou.

Elba
Stálica
Stálica

Založený: 23.11.2007
Obrázky: 57
Personálna galéria: 53
Odpovedať s citátom
ankislava:pretoze v zakladnych slovenskych skriptach (aspon ja som nenasla a to sa teraz v tom hrabem jak krtko) nenajdes svoly druhovo specificke pre morcata (gyropus ovalis, gliricola porcelli a trimenpon hispidum) nikde, toboz nie niekde zaradene ( vsi alebo svoly)...

kedze skoro vsetko sa prebera od CR tak aj tento nazov chovatelia prebrali do svojej reci z nevedomosti, ze sa jedna o svoly:)

CHS Fortis: sheltia Molly, hladka Dolly, rozeta Lolly, sheltia Natalis Lambada, sheltia Isabell Ratcatcher, coronetka Inka Ratcatcher , sheltiak Nickola Cavia Psi Mysteria, peruanci Fam, Quake, Question, Poly a Viona z Úholiček
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - ElbaOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
ferko
singi
Nováčik
Nováčik

Odpovedať s citátom
dnes som ho po debate s veterinarom dal na pitvu.tak dufam ze nieco najde a budem mudrejsi

singi
Nováčik
Nováčik

Odpovedať s citátom
bol som pre vysledky a pitva nič nepreukazala.nemohol to poslat ani na analyzu do ba lebo nic nemal v sebe(vpotravu).tak musime skusit o mesiad dalsieho.skoda

Odpovedať na tému    Obsah fóra morčatá.sk -> Choroby Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2