![]() |
| Registrácia morčaťa |
|
Domka
Nováčik
![]()
|
Dobrý deň. Chcem sa opýtať, či mám šancu zaregistrovať morčiatko s neuznanou farbou - kunia. (foto Ebonyho White Dream na stránke www.moje-morciatka.webnode.sk)
![]() |
||||||||||||
|
_________________ www.moje-morciatka.webnode.sk |
|||||||||||||
|
CHS ŠIŠINKA
Začiatočník
![]()
|
kunia nie je uznaná farba, preto by morčiatko s touto farbou u nás nezaregistrovali
|
||||||||||||
|
_________________ www.sisinka.weblahko.sk |
|||||||||||||
| ...vďaka za odpoveď |
|
Domka
Nováčik
![]()
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
CHS ŠIŠINKA
Začiatočník
![]()
|
Samček je pekný a môžu byť po ňom pekné mladé... Takže nevidím dôvod na plač... Pokiaľ si založíš chs, môžu mať mláďatá VP. A ak budú štandardné a spĺňať podmienky registrácie...teda sa zaregistrujú, bude im dodatočne vystavený PP.
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Elba
Stálica
![]()
|
http://www.adelaide.wbl.sk/Boli-moji_-uz-nie-su.html
Ebony uz je otcom par vrhov, takze si vyhladaj jeho potomkov |
||||||||||||
|
_________________ CHS Fortis: sheltia Molly, hladka Dolly, rozeta Lolly, sheltia Natalis Lambada, sheltia Isabell Ratcatcher, coronetka Inka Ratcatcher , sheltiak Nickola Cavia Psi Mysteria, peruanci Fam, Quake, Question, Poly a Viona z Úholiček |
|||||||||||||
|
CHS ŠIŠINKA
Začiatočník
![]()
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
psychofemale
Stálica
![]()
|
pokial si zalozi chs a regne samicu, male budu mat PP, takze v tomto problem nevidim... myslim, ze adriana to na stranke mala napisane, ze registracia nebude mozna, neuznana farba, alebo nieco v tom zmysle
|
||||||||||||
|
_________________ www.coronet.sk Kvíkame na... |
|||||||||||||
|
CHS ŠIŠINKA
Začiatočník
![]()
|
psychofemale to je pravda... ale pokiaľ začne od júna platiť, že na vydanie PP musia byť obaja rodičia registrovaní, tak jej nebude stačiť, ak bude iba samica registrovaná
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
psychofemale
Stálica
![]()
|
nj, ale nikde nie je povedane, ze musi byt clenkou sk, ci sa mylim?.. moze ist kludne k poliakom, cechom, madarom, rakusakom, tam taketo pravidlo neplati
|
||||||||||||
|
_________________ www.coronet.sk Kvíkame na... |
|||||||||||||
|
CHS ŠIŠINKA
Začiatočník
![]()
|
áno to je pravda... záleží od toho v akom klube bude a aké sú tam pravidlá... v slovenskom klube bude zrejme platiť, že musia byť obaja rodičia registrovaní,..
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Domka
Nováčik
![]()
|
|
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
Domka
Nováčik
![]()
|
Ďakujem. Ja neplačem naozaj, len som si myslela, že by mohlo pre neho platiť z nášho registračného poriadku toto: 3.Registrujú sa iba zvieratá, ktoré zodpovedajú štandardu. Výnimku možno urobiť pri morčatách vzácnych znakov a farieb, kde je možné od exteriériového nedostatku odhliadnuť v prospech iných kvalít zvieraťa. 4.Registrovať sa môžu aj zvieratá bez pôvodu, pokiaľ zodpovedajú štandardu, v prípade ich mimoriadnych exteriérových alebo iných kvalít. Ešte neviem ako prísne sa morčiatko posudzuje a či už niekto výnimku dostal... Ďakujem všetkým za rady. |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
Micky
Užívateľ
![]()
|
Domka: Ebony je pekný samec, ale na registráciu nieje kôli neuznanej farbe. V tomto prípade sa žiadna výnimka nerobí. Výnimka môže byť napr. pri Merino fox čierna (má svetlejšiu čiernu farbu). Bežne by také svetlé čisto čierne Merino registráciou neprešlo. Ale kôli vzáznej kesbe fox na Merine by sa mohla urobiť výnimka...
Takže k nemu dať len peknú samičku napr. vo farbe čokoládová a k PP sa už dá dopracovať u drobcoch... |
||||||||||||
|
_________________ CHs Micky --------------------------- www.micky.wbl.sk |
|||||||||||||
| Časy uvádzané v GMT + 1 hodina |
||
| Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre |