![]() |
Choď na stránku Predchádzajúci 1, 2 |
|
martusqa
Nováčik
![]()
|
nema nejaku chorobu akoze viditelnu na tele ?? nedala si jej napr. vela mokrej travy alebo nieco takeho?? |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
°°Studňa°°
Začiatočník
![]()
|
nie nedal som nic zle co ni mu ublizilo
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
domi13
Začiatočník
![]()
|
nema dôvod sa na teba urazit ?
|
||||||||||||
|
_________________ niet nad ludsku hlupost |
|||||||||||||
|
Lucrezia
Nováčik
![]()
|
no morka hrkuta z vela dvovodov
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Lucrezia
Nováčik
![]()
|
Necakaj a chod k veterinarovi ak sa ti nezda, toto su dost slabe informacie na diagnostiku, moze mat jednoducho zlu naladu (aj to sa stava) a takisto moze byt aj chore... |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Nathaliii
Stálica
![]()
|
Lucrezia: príspevok, na ktorý si odpovedala, bol spred mesiaca. Pozor na to nabudúce.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Lucrezia
Nováčik
![]()
|
|||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Icinka
Užívateľ
![]()
|
chyba mi v daktorych temach akesi ukoncenie... Ked niekto riesi nejaky problem zalozenim temy, aby aj napisal, ako vsetko dopadlo. Myslim, ze by to pomohlo sledovatelom pribehov sa poucit, alebo nieco naucit (v com bol problem, ako sa riesil, vyriesil, atd)
|
||||||||||||
|
_________________ Kde voda v oáze prihlboko klesla, tam ani túlavé korytnačky mocnými jazýčkami nenačrú... |
|||||||||||||
|
stano
Nováčik
![]()
|
studna ak sa aj casto skrabe tak s tym spravanim som sa stretol a bol som na veterine a tam mi povedali ze ma nejake virazky taked biela alebo nejakich parazitov na srsti
a dali mi nato taku tekutinu ktoru mu nalejes do vody a raz za tyzden ho v tom okupes a po 4 tyzdnoch to je prec |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Časy uvádzané v GMT + 1 hodina |
||
| Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre |