Obsah fóra morčatá.sk

morčatá.sk
fórum a fotoalbum venované chovateľom a milovníkom morčiatok
Odpovedať na tému
Tinuska
Nováčik
Nováčik

Založený: 04.03.2010
Obrázky: 0
Odpovedať s citátom
Moje morcatko to robi to iste ale on sa pohadzuje uteka len ako sa naneho pozrem tiez ma vodu a papt aj zeleninku vsetko a neviem co mam robit smutný a ja ho mam len dva tyzdne smutný(((
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - TinuskaOdoslať súkromnú správu
martusqa
Nováčik
Nováčik

Založený: 23.02.2010
Odpovedať s citátom
°°Studňa°° Napísal:
PLS POMOZTE MOJE MORCA SA SPRAVA AKO NIKDY MAM HO ASI ROK A POL A VOBEC SA UZ NEBALO ALE OD VCERA SA SPRAVA VELMI DIVNE NENECHA SA CHYTIT KVICI STRASNE AKO KEBY HO NECO STRASNE BOLELO JE TO STRASNY ZVUK KED HO DAM VYBEHAT TAK NEBEHA ALE SA SCHOVA rev plač AKO KEBY MA NIKDY NEVIDELO Plačko MA AJ VODU AJ JEST PAPA IBA UHORKU NAOZAJ NECHCE NIC INE AKO UHORKU ANI VOBEC NEBEHA CELY DEN IBA NEHYBNE LEZI rev CO SNIM MOZE BYT BOJIM SA ZE ZOMRE plač rev

nema nejaku chorobu akoze viditelnu na tele ?? nedala si jej napr. vela mokrej travy alebo nieco takeho??
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - martusqaOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
°°Studňa°°
Začiatočník
Začiatočník

Založený: 26.01.2010
Obrázky: 7
Personálna galéria: 4
Odpovedať s citátom
nie nedal som nic zle co ni mu ublizilo
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - °°Studňa°°Odoslať súkromnú správu
domi13
Začiatočník
Začiatočník

Založený: 21.01.2010
Obrázky: 4
Personálna galéria: 4
Odpovedať s citátom
nema dôvod sa na teba urazit ?

Nováčik
Nováčik

Založený: 19.07.2009
Odpovedať s citátom
no morka hrkuta z vela dvovodov Happy. Samceky ked dvoria ...to je take ako maly vrtulnik a trva dlhsie, alebo ked su vdacne (nase to robia pri hladkani ked papaju, a predosla morka hrkutala uz len ked sme jej dali papat Happy, no a hrkutaju niekedy aj ked ich hladkas po miestach ktore nemaju radi (napr po boku alebo brusku) a vtedy skacu, hadzu sa a vrtia alebo hrabu labkami Happy.
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - LucreziaOdoslať súkromnú správu
Lucrezia
Nováčik
Nováčik

Odpovedať s citátom
°°Studňa°° Napísal:
PLS POMOZTE MOJE MORCA SA SPRAVA AKO NIKDY MAM HO ASI ROK A POL A VOBEC SA UZ NEBALO ALE OD VCERA SA SPRAVA VELMI DIVNE NENECHA SA CHYTIT KVICI STRASNE AKO KEBY HO NECO STRASNE BOLELO JE TO STRASNY ZVUK KED HO DAM VYBEHAT TAK NEBEHA ALE SA SCHOVA rev plač AKO KEBY MA NIKDY NEVIDELO Plačko MA AJ VODU AJ JEST PAPA IBA UHORKU NAOZAJ NECHCE NIC INE AKO UHORKU ANI VOBEC NEBEHA CELY DEN IBA NEHYBNE LEZI rev CO SNIM MOZE BYT BOJIM SA ZE ZOMRE plač rev

Necakaj a chod k veterinarovi ak sa ti nezda, toto su dost slabe informacie na diagnostiku, moze mat jednoducho zlu naladu (aj to sa stava) a takisto moze byt aj chore...
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - LucreziaOdoslať súkromnú správu
Nathaliii
Stálica
Stálica

Založený: 21.02.2007
Obrázky: 65
Personálna galéria: 30
Odpovedať s citátom
Lucrezia: príspevok, na ktorý si odpovedala, bol spred mesiaca. Pozor na to nabudúce.
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - NathaliiiOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
Lucrezia
Nováčik
Nováčik

Odpovedať s citátom
šok hop...nevsimla som...ospravedlnujem sa
Icinka
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.03.2010
Obrázky: 1
Odpovedať s citátom
chyba mi v daktorych temach akesi ukoncenie... Ked niekto riesi nejaky problem zalozenim temy, aby aj napisal, ako vsetko dopadlo. Myslim, ze by to pomohlo sledovatelom pribehov sa poucit, alebo nieco naucit (v com bol problem, ako sa riesil, vyriesil, atd)

Nováčik
Nováčik

Založený: 09.05.2010
Obrázky: 1
Personálna galéria: 1
Odpovedať s citátom
studna ak sa aj casto skrabe tak s tym spravanim som sa stretol a bol som na veterine a tam mi povedali ze ma nejake virazky taked biela alebo nejakich parazitov na srsti hmm a dali mi nato taku tekutinu ktoru mu nalejes do vody a raz za tyzden ho v tom okupes a po 4 tyzdnoch to je prec perfektné
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - stanoOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail

Odpovedať na tému    Obsah fóra morčatá.sk -> Správanie Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2