Obsah fóra morčatá.sk

morčatá.sk
fórum a fotoalbum venované chovateľom a milovníkom morčiatok
Odpovedať na tému
Monika
Začiatočník
Začiatočník

Založený: 12.08.2008
Obrázky: 22
Personálna galéria: 16
Odpovedať s citátom
To hej,su zlate.Teraz oni su zmyslom mojho zivota srdce

macokino
Nováčik
Nováčik

Založený: 06.03.2010
Obrázky: 0
Odpovedať s citátom
Ahojte všetci...som tu nový a vela krat som sem prišiel si prečítať nejake rady a Dakujem vám,pomohli ste my..no teraz už to asi nebudem potrebovať lebo my moj Mike odišiel plač plač .nechcel asi 3dni jesť,bol som aj u zverolekara a on mu nic nezistil len predpísal nejake kvapky.čím dalej tym menej vladal stať na nohach,bol iba v kúte klietky a krčil sa.Ani nepištal len tam bol skrčeny.stale som sa mu snažil niečo dať nech to spapa,ale nechce jesť.No a do 4 dní my odšiel...(všetko sa tak rychlo udialo že lutujem že som sem nenapísal skvor) plač Nevieťe čo som mal urobiť?. plač plač plač
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - macokinoOdoslať súkromnú správu
kkamkak
Začiatočník
Začiatočník

Založený: 25.01.2010
Obrázky: 1
Personálna galéria: 1
Odpovedať s citátom
Je mi to luto..Skusal si mu dat nieco cez striekacku?? smutný
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - kkamkakOdoslať súkromnú správu
Monika
Začiatočník
Začiatočník

Založený: 12.08.2008
Obrázky: 22
Personálna galéria: 16
Odpovedať s citátom
To sa stalo aj mojej Mimi.Vobec nechcela jest,ani zo striekacky,ale ja som do nej napchala vsetko co som mohla....Ale ani to nepomohlo...Je mi to luto Macokino... plač

domi13
Začiatočník
Začiatočník

Založený: 21.01.2010
Obrázky: 4
Personálna galéria: 4
Odpovedať s citátom
Monika Napísal:
Takze vcera moja malicka vzdala boj a odisla.... plač Je mi za nou velmi smutno ale aspon uz sa tolko netrapi.....Chybas mi moja rev

uprimnu sustrast plač plač

Nováčik
Nováčik

Založený: 06.03.2010
Odpovedať s citátom
kkamkak Napísal:
Je mi to luto..Skusal si mu dat nieco cez striekacku?? smutný
nie lebo to nešlo...stale sa ubíbal ked som ho mal narukach ale ked bol v klietke iba sa rčil plač plač Proste to nešlo...
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - macokinoOdoslať súkromnú správu
kkamkak
Začiatočník
Začiatočník

Založený: 25.01.2010
Obrázky: 1
Personálna galéria: 1
Odpovedať s citátom
Jasne..je mi to velmi luto... sklamaný
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - kkamkakOdoslať súkromnú správu
mimusik222
Nováčik
Nováčik

Založený: 30.12.2009
Odpovedať s citátom
je mi to luto rev plač rev plač a ja dufam ze ja sem tak skoro pisat nebudem plač
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - mimusik222Odoslať súkromnú správu

Odpovedať na tému    Obsah fóra morčatá.sk -> Nebíčko Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2