Obsah fóra morčatá.sk

morčatá.sk
fórum a fotoalbum venované chovateľom a milovníkom morčiatok
Odpovedať na tému
Vyrozprávanie sa
Šárka
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Založený: 11.08.2007
Obrázky: 2
Odpovedať s citátom
Prepáčte, ale túto tému som musela založiť, pretože niekedy mám veľkú chuť niečo vyrozprávať a nemám komu. šťastný

Dnes som Mimi kúpila novú napájačku, takú červenú peknú 450 ml. smiech
A viete kde?
Neviete!
V PN je nový veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliiiiiiikááánskyyyy chovprodukt.
Tam sú klietky všeho druhu, akváriá, akvarijné zvieratká, chameleóny, 300 druhov rybičiek, morcheesy, škrečky, tarantuly, korytnačky a krokodíly.
Je tam milión dropsov, krmív, hlavne pre hlodavce a je tam prehlad, je to extra veľké a je to suuuupeeeer.
Aká som šťastná, konečne mám kde nakupovať poriadne veci.
A majú tam aj také postielky, to čo kúpila tuším Nathalii morchees na Vianoce.
Idem mu to zajtra kúpiť.

Ďalej:
Dnes som bola "váľať" kolky, lebo namiesto tréningu sme hrali kolky.
Ja som hodila 29 + 32 = 61 a raz mi chýbala jedna, a zhodila by som všetky.

Ďalej:
V sobotu odchádzam na týždeň na lyžiarsky zo školy, takže držte palce nech sa nezabijem. smiech
Týždeň bez morčiatka. plač

Toť vše aspoň myslím. šťastný
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - ŠárkaOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
bbbosorka
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.01.2008
Obrázky: 22
Personálna galéria: 13
Odpovedať s citátom
Ak my sme mali ist na lyziarsky ale ho zrusily pre maly zaujem ee ee a Sarka drzim palce nech sa nezabijes šťastný smiech
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - bbbosorkaOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
Airedalka
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.12.2007
Obrázky: 29
Personálna galéria: 23
Odpovedať s citátom
ten obchod zavidim perfektné

Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Založený: 28.10.2007
Obrázky: 31
Personálna galéria: 28
Odpovedať s citátom
Ten obchod moze byt dobry...ja ked idem okolo nasho pidi chovproduktu vzdy tam musim byt šťastný
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - martuskaOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
Šárka
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Odpovedať s citátom
Ajoooojjj,
nezabila som sa ja, ale mám niečo nové:

- spolužiak si rozštiepil kosť, zlomil ruku a má otras mozgu, ležal 2 dni na infuziách a pozorovali ho v miestnej nemocnici

- Mimi je chorráááá a asi bude musiet byť utratená plač rev rev plač nehýbe sa a týždeň čo som bola preč nič nejedla má zalepené oči, zavreté, nepíska a kam ju položíš tam ostane a týždeň ani nejedla ani nepila

Samééé smutné správy.... rev

A na lyžiarskom som sa zaľúbila do dvoch chalanov, ale obidvaja majú frajerky a chodia s nimi, a nepozvali ma do tancaa plač

Ďalšia smutnááá spáávaa rev
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - ŠárkaOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
martuska
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Založený: 28.10.2007
Obrázky: 31
Personálna galéria: 28
Odpovedať s citátom
S tym morcatom mi to je luto plač ...vlasten zo vsetkym
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - martuskaOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
Ebi
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Založený: 02.02.2007
Obrázky: 64
Personálna galéria: 53
Odpovedať s citátom
Šárka to ma mrzí s morčiatkom:(....... plač

Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Odpovedať s citátom
Už sa netrápi plač
tlenka
Site Admin
Site Admin

Založený: 18.05.2005
Obrázky: 232
Personálna galéria: 200
Odpovedať s citátom
tak to mi je velmi luto.. uprimnu sustrast plač

IQ test: http://sk.iq-test.eu/?d=6243
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - tlenkaOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
morca
Stálica
Stálica

Založený: 20.10.2006
Obrázky: 25
Personálna galéria: 21
Odpovedať s citátom
Aj my sme boli na lyžiarskom a bola sila nezlamala som sa a som narychlejšia smiech inak aj ja sa potrebuijem zavše vykecať ale mam 2 mladšie sestry a to je o ničom a dalej to o čom sa musím vykecať nemožem zas nikomu hovoriť a blabla bláááá
inak rozmyslala som že si kupim vlastneho samčeka lebo ten pocit mať male morky je super ale....
myslite že by sa sunny dala napariť? Ked bol u nas na mesiac jeden samček dala sa naparit len adela, sunny ho stáále odhanala to by bolloo fajn ale..... teraz keby som si ho kupila a naparil by sunny tak to by bola katastrofa lebo ona ešte nikdy male namala a už ma asi 2 roky. Ale adela by mohla mať male lebo ich mala v 6 mesiacoch.. ja neviem hmm dajte dakto nazor- teda ak ste ma pochopili z tych blabotin smiech

www.morcaa.estranky.cz - moja stránkao morčatách
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - morcaOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Airedalka
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.12.2007
Obrázky: 29
Personálna galéria: 23
Odpovedať s citátom
niekedy aj staršie samice dokážu prvýkrát porodiť bez problémov ale je to veľmi zriedkavé. čiže šanca tu je, hoci veeeľmi malá

Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Založený: 22.05.2005
Obrázky: 145
Personálna galéria: 80
Odpovedať s citátom
morca: no tak cudzý názor už hádam ani nepotrebuješ, bol by rovnaký ako ten tvoj. Sunny už mladé mať nemôže, ale u Adely by to nebol žiadny problém. A pokiaľ ide o toho samca..ja si myslím, že v tomto prípade je lepšie si ho len požičať, je to určite výhodnejšie. Aj tak by musel bývať väčšinu času sám, pretože mladé by plodil max. tak dvakrtát do roka..a musela by si dávať pozor aby sa nedostal ku Sunny a náhodou aj ju nenakryl

Eufrat, Fanny, Fantasy, Cornelius a Arnold
--------------------------------------
http://piggyland.morcata.sk- chs PIGGYLAND
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - KatemasOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránkyICQ
Lina
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Založený: 24.10.2006
Obrázky: 24
Personálna galéria: 22
Odpovedať s citátom
Presne - samčeka si požičaj. Keď by si si ho teraz kúpila, bol by pravdepodobne mladší a menší ako tvoja Adela a tá by ho podľa mojej skromnej mienky odmietala. A so Sunny je to riziko. Ja osobne by som ju v tomto veku nakryť nedala.

OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - LinaOdoslať súkromnú správu
morca
Stálica
Stálica

Založený: 20.10.2006
Obrázky: 25
Odpovedať s citátom
Ja viem. rada by som si samčeka požičala- veľmi rada ale- bohužial otec adelkiných malých už nežije plač a žiadny iný samec na obzore nie je iba rozetový ale totho mi nepožičajú. ja naviem- azda sa do leta dáky objaví- resp. na jar to by bolo naj v lete by si malé užili tráičky Happy žmurk

www.morcaa.estranky.cz - moja stránkao morčatách
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - morcaOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
kulshedra
Site Admin
Site Admin

Založený: 18.11.2006
Obrázky: 48
Odpovedať s citátom
keby si tak daleko nebyvala, tak nas GejzaLeo by sa mozno rad Tvojim slecnam predviedol..brkanie a "ritne" tance mu idu perfektne...lenze Dodo ho posiela do "bazin" smiech

Prvý minister GejzaLeo a Jeho Veličenstvo Dodo
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - kulshedraOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránkyICQ

Odpovedať na tému    Obsah fóra morčatá.sk -> Voľná diskusia - NEmorčacia - OFF TOPIC Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší
Strana 1 z 4