![]() |
| Vyrozprávanie sa |
|
bbbosorka
Užívateľ
![]()
|
Ak my sme mali ist na lyziarsky ale ho zrusily pre maly zaujem
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Airedalka
Užívateľ
![]()
|
ten obchod zavidim
|
||||||||||||
|
_________________ Len zvieratá dokážu to, čo ľudia nie...pochopiť a bez rečí ťa prijmúť...celého, nech už si aký si... |
|||||||||||||
|
martuska
Pravidelný užívateľ
![]()
|
Ten obchod moze byt dobry...ja ked idem okolo nasho pidi chovproduktu vzdy tam musim byt
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Šárka
Pravidelný užívateľ
![]()
|
Ajoooojjj,
nezabila som sa ja, ale mám niečo nové: - spolužiak si rozštiepil kosť, zlomil ruku a má otras mozgu, ležal 2 dni na infuziách a pozorovali ho v miestnej nemocnici - Mimi je chorráááá a asi bude musiet byť utratená Samééé smutné správy.... A na lyžiarskom som sa zaľúbila do dvoch chalanov, ale obidvaja majú frajerky a chodia s nimi, a nepozvali ma do tancaa Ďalšia smutnááá spáávaa |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
martuska
Pravidelný užívateľ
![]()
|
S tym morcatom mi to je luto
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Ebi
Pravidelný užívateľ
![]()
|
Šárka to ma mrzí s morčiatkom:(.......
|
||||||||||||
|
_________________ majko, lili, alfík, mishka:) |
|||||||||||||
|
Šárka
Pravidelný užívateľ
![]()
|
Už sa netrápi
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
tlenka
Site Admin
![]()
|
tak to mi je velmi luto.. uprimnu sustrast
|
||||||||||||
|
_________________ peruánec Unquico /domácky Mišuuuu, Kubečko, Kubé, Miško, Bobček, Qvíko, Pištinko ... IQ test: http://sk.iq-test.eu/?d=6243 |
|||||||||||||
|
morca
Stálica
![]()
|
Aj my sme boli na lyžiarskom a bola sila nezlamala som sa a som narychlejšia
inak rozmyslala som že si kupim vlastneho samčeka lebo ten pocit mať male morky je super ale.... myslite že by sa sunny dala napariť? Ked bol u nas na mesiac jeden samček dala sa naparit len adela, sunny ho stáále odhanala to by bolloo fajn ale..... teraz keby som si ho kupila a naparil by sunny tak to by bola katastrofa lebo ona ešte nikdy male namala a už ma asi 2 roky. Ale adela by mohla mať male lebo ich mala v 6 mesiacoch.. ja neviem dajte dakto nazor- teda ak ste ma pochopili z tych blabotin |
||||||||||||
|
_________________ Volám sa Janka. Doma mám morčacie ,,trio" dve morčacie slečny Adelku a Sunny (hladké) a najnovšie aj morčacieho pána Quida ( rozeta). www.morcaa.estranky.cz - moja stránkao morčatách |
|||||||||||||
|
Airedalka
Užívateľ
![]()
|
niekedy aj staršie samice dokážu prvýkrát porodiť bez problémov ale je to veľmi zriedkavé. čiže šanca tu je, hoci veeeľmi malá
|
||||||||||||
|
_________________ Len zvieratá dokážu to, čo ľudia nie...pochopiť a bez rečí ťa prijmúť...celého, nech už si aký si... |
|||||||||||||
|
Katemas
Pravidelný užívateľ
![]()
|
morca: no tak cudzý názor už hádam ani nepotrebuješ, bol by rovnaký ako ten tvoj. Sunny už mladé mať nemôže, ale u Adely by to nebol žiadny problém. A pokiaľ ide o toho samca..ja si myslím, že v tomto prípade je lepšie si ho len požičať, je to určite výhodnejšie. Aj tak by musel bývať väčšinu času sám, pretože mladé by plodil max. tak dvakrtát do roka..a musela by si dávať pozor aby sa nedostal ku Sunny a náhodou aj ju nenakryl
|
||||||||||||
|
Lina
Pravidelný užívateľ
![]()
|
Presne - samčeka si požičaj. Keď by si si ho teraz kúpila, bol by pravdepodobne mladší a menší ako tvoja Adela a tá by ho podľa mojej skromnej mienky odmietala. A so Sunny je to riziko. Ja osobne by som ju v tomto veku nakryť nedala.
|
||||||||||||
|
_________________ "...krásu bez akejkoľvek márnivosti, smelosť bez krutosti a všetky cnosti ľudské bez nerestí." Byron o svojom psovi- platné aj pre morčíky klik pls |
|||||||||||||
|
morca
Stálica
![]()
|
Ja viem. rada by som si samčeka požičala- veľmi rada ale- bohužial otec adelkiných malých už nežije
|
||||||||||||
|
_________________ Volám sa Janka. Doma mám morčacie ,,trio" dve morčacie slečny Adelku a Sunny (hladké) a najnovšie aj morčacieho pána Quida ( rozeta). www.morcaa.estranky.cz - moja stránkao morčatách |
|||||||||||||
|
kulshedra
Site Admin
![]()
|
keby si tak daleko nebyvala, tak nas GejzaLeo by sa mozno rad Tvojim slecnam predviedol..brkanie a "ritne" tance mu idu perfektne...lenze Dodo ho posiela do "bazin"
|
||||||||||||
|
_________________ Prvý minister GejzaLeo a Jeho Veličenstvo Dodo |
|||||||||||||
| Časy uvádzané v GMT + 1 hodina |
||
| Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre |