Obsah fóra morčatá.sk

morčatá.sk
fórum a fotoalbum venované chovateľom a milovníkom morčiatok
Odpovedať na tému
svrab ....
ada12
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.12.2008
Obrázky: 0
Odpovedať s citátom
moze mat morca znovu svrab po niekolkych mesiachoch aj ked dostalo inekciu ? ....... šok
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - ada12Odoslať súkromnú správu
Elba
Stálica
Stálica

Založený: 23.11.2007
Obrázky: 57
Personálna galéria: 53
Odpovedať s citátom
moze, injekcie (ak boli pouzite v ramci liecby) nemusia zabrat 100%.. a preventivny ucinok nemaju...
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - ElbaOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
ankislava
Stálica
Stálica

Založený: 21.10.2008
Obrázky: 53
Personálna galéria: 35
Odpovedať s citátom
Ano, moje nestastne prasiatka su toho tiez zivym dokazom. Po mesiaci a pol kupelov a dezinfekci klietky a pomaly celeho bytu... je to tu zas! frustovaný Veľký plač
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - ankislavaOdoslať súkromnú správu
ada12
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.12.2008
Obrázky: 0
Odpovedať s citátom
pretoze moj sa nejako viacej zacal skrabkat a niekedy ako keby sa mikol a poskrabal sa to misto kde sa skrabava ako by tam nieco mal ....ale stale to tam pozeram a nema tam nijaku vypadanu srst ani nic len sa viacej skriabe niekedy
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - ada12Odoslať súkromnú správu
kulshedra
Site Admin
Site Admin

Založený: 18.11.2006
Obrázky: 48
Personálna galéria: 21
Odpovedať s citátom
Nas Dodo mal svrab..popis liecby je inde..ale zmenili sme aj stravovacie navyky - dostavaju obaja nasi morcici len stavnate a seno. Tycinky sme prestali kupovat uplne..miesto toho dostavaju zrnove zmesi raz dva krat do tyzdna ako pochutku. Odkedy podavame viac stavnate a seno, Dodo ma krajsiu srst a Gejza Leo tiez, i ked on svrab nemal..Oboch vsak preventivne, raz za pol roka vykupem v Neostomosane....no a cistota klietok je samozrejmost žmurk

Prvý minister GejzaLeo a Jeho Veličenstvo Dodo
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - kulshedraOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránkyICQ
ankislava
Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
Ved moje tiez dostavaju len seno (to maju nonstop k dispozicii - vlastnorucne nasuseny vyber najkvalitnejsej travy a bylin) a cerstve ovocie/zeleninku. Cistim kazdy den jak blazon ale stale sa toho neviem zbavit. A vzdy ked ideme k doktorke tak tam vsetci hikaju ze aku maju krasnu srst...no ale zeby im to pomohlo. smutný
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - ankislavaOdoslať súkromnú správu
evinka66
Začiatočník
Začiatočník

Založený: 23.12.2008
Obrázky: 5
Personálna galéria: 5
Odpovedať s citátom
prosim vas ako vyzera svrab?dnes som daske nasla na boku riedku srst a ma tam take akokeby chrasty,a na malom mieste ako keby chrasta s krvou.prosim poradte

Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
Moze to byt svrab podla toho co opisujes. Radsej zajdi za veterinarom.
evinka66
Začiatočník
Začiatočník

Odpovedať s citátom
a nejake domace rady?cim by som to mohla zastavit?

Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
Domace rady nepomozu - musis za vetom. O liecbe sa tu uz pisalo fakt vela, ale ak si si nie ista ze to je svrab na vlastnu pest neskusaj ziadne liecebne postupy.
Popozeraj temy, svrab je pomerne diskutovana tematika (nanestastie)
evinka66
Začiatočník
Začiatočník

Odpovedať s citátom
no bola som u veta.a povedal mi velke h....! ze to este nevyzera na svrab.a dal im nieco do vody proti podrazdeniu!ach!!!!

Site Admin
Site Admin

Založený: 18.11.2006
Obrázky: 48
Personálna galéria: 21
Odpovedať s citátom
tak to si sa ozaj dozvedela vela suprised , ina alternativa nie je?...napr iny vetos, co je iny voci hlodavcekom????. Ked tak kup bud v lekarni alebo u veta ampulu Neostomosanu - navod na pouzite najdes v Postupy liecby, a preventivne v nom vykup chlpacika - pozor na xichtik a uska...aby si ich nepoorila, alebo nezasiahla (ocicka, uska)

Prvý minister GejzaLeo a Jeho Veličenstvo Dodo
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - kulshedraOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránkyICQ
evinka66
Začiatočník
Začiatočník

Odpovedať s citátom
dakujem, ale myslim ze to nieje svrab,lebo ona sa len viac skriabe ale myslim ze ju to uz prechadza ale skusim ten neo:)

Site Admin
Site Admin

Založený: 01.06.2006
Obrázky: 35
Personálna galéria: 28
Odpovedať s citátom
Ja som minulý týždeň brala Bertíka k veťke, lebo sa škriabal a našla som také lupinky v strede roziet... veťka zoškrabom nezistila parazity, ale preventívne dostal Ivermectin a dostane ešte jeden, aj som ho vymáčala v tom smradľavom Neostomosane, a aj tak sa škriabe a hryzie. A stále na rovnakých miestach. Vraj to môže byť aj precitlivelosť pokožky na miestach, kde je bledá srsť. Tak neviem, lebo je pravda, že tie lupinky sú len na bledých miestach, v tmavej nemá nič, ani sa tam neškriabe.
Baby sme zatiaľ neriešili, lebo sa neškrabú, ale asi nás s Bertíkom čaká pre istotu jeden zoškrab, chúďa malé, ak sa tam niečo nájde, tak ten Ivermectin ide všetkým a smradľavé kúpele ani nehovorím.
OfflineZobrazit informácie o autoroviPersonálny Foto Album - fehaOdoslať súkromnú správuICQ
ankislava
Stálica
Stálica

Odpovedať s citátom
Tak toto vyzera presne ako to co maju moje. Na jednom mieste sa im tiez robia ako keby lupiny a svrbi ich to tam na dotyk. Ale ziadne chrasty.
Zoskrab nic nenasiel, Neostomosan ani tie injekcie (dostali sice len jednu) nepomohli nadlho. Uz druhy raz maju vyholene prdelky, chudence. sklamaný

feha: ak zistite s Bertikom nieco konkretne, napis sem pls. Moje to nemaju len na svetlej pokozke.

Odpovedať na tému    Obsah fóra morčatá.sk -> Choroby Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší
Strana 1 z 6